zondag 12 mei 2019

goede keuze

zondag 12 mei 2019

Het is een goede keuze geweest om deze auto te nemen. De kleur is mooi en de automaat is fantastisch. We hebben er al weer ruim 150 kilometer mee gereden en het voldoet prima.
De garage had er werk van gemaakt. De auto stond in de showroom en er stond een mooi bord bij.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: auto
Het is een gemakkelijk nummer en we hopen er een hele boel plezier aan te beleven. Veel veilige kilometer zijn ons van diverse kanten toegewenst en daar gaan we voor.
De rondleiding in de borg is goed verlopen de dames kwamen uit Noord Holland en waren tevreden. We zijn donderdagochtend wezen koffie drinken bij mevrouw Riepma en het was weer gezellig. 's middags zijn we op bezoek geweest bij mijn broer en schoonzus om de auto te laten zien en die waren net als wij enthousiast. Vervolgens hebben we vrijdag het huis en de tuin een goede beurt gegeven en bedacht dat we volgende week planten gaan kopen. Maar dat is nog even afwachten want 's nachts is het nog steeds nachtvorst en dan gaan de één jarigen er aan. Dus maar even rustig aan.
Zaterdag zijn we naar een open dag geweest van het uitvaartcentrum in Slochteren. Vroeger was het een bloemisterij en nu een uitvaartcentrum. Geweldig wat hadden ze het mooi opgezet. Veel informatie gekregen over allerlei zaken en leuke dingen gezien.
Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, gras en buiten
een oude rouwkoets.
Afbeelding kan het volgende bevatten: staande mensen, boom, plant, lucht, gras, schoenen, buiten en natuur
Mooi kunstwerk om je as in te bewaren.
Afbeelding kan het volgende bevatten: auto en buiten
een dikke auto om je in te laten vervoeren.
Afbeelding kan het volgende bevatten: fiets en buiten
of een bakfiets
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen
een baar met daaronder en achter lichtbeelden naar keuze.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Mooie rieten kist.
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, gras, lucht, buiten en natuur
Heb je iets met tractoren en boeren karren......Laat je dan daarop vervoeren het kan allemaal.



Afbeelding kan het volgende bevatten: gras, boom, buiten en natuur
Wil je een afscheid in de tuin, Laat dit inrichten en ga je gang. Wat een verademing dat dit allemaal kan. We gingen met een goed gevoel weer naar huis. Hebben onderweg nog even wat rabarber gekocht en dat thuis gelijk klaar gemaakt. Verheug me al op vanmiddag om het op te eten.
En dan vanavond.....we gaan naar Assen. De voorstelling over Jack Middelburg een motorlegende van vroeger waar een muziekspektakel aan is gewijd. We hebben kaarten bemachtigd en moeten er om 20.15 uur zijn Het beloofd een spektakel te worden. Maar daarover zal ik volgende week verhalen. De groetjes. Ik sluit af met oerend hard van Normaal

Geen opmerkingen: