zondag 24 februari 2019

verjaardag

zondag 24 februari 2019

Vandaag viert Merel mijn nicht haar verjaardag en daar gaan we naar toe. Wat gaat de tijd toch snel ze wordt maandag al weer 31 jaar.
De profielfoto van Merel Twickler, Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen en buiten
Hier was ze een paar dagen in Londen.
Ja en dan die bloeddruk. Dinsdag ochtend ga ik het laten controleren.
Afgelopen week geen tijd gehad dan maar wat later. De vergaderingen van de afgelopen week zijn goed verlopen en er is het nodige werk uit voort gekomen. Heb wel een besluit genomen door te stoppen met de Fair commissie. Dit is de laatste keer dat ik daar zitting in neem. Voor de vergadering van de VVE weet ik dat nog niet omdat het appartement nog niet verkocht is. Als hij verkocht wordt dan is in principe mijn voorzitterschap ook over en zullen we zien wie het stokje overneemt.
A.s. dinsdag maken Sien en ik een plan hoe we alle punten uit de vergadering gaan aanpakken.
Er is wel een bijzonderheid gebeurt. De vergadering is akkoord gegaan met een verhoging van de servicekosten en er is een werkgroepje gevormd die op zaterdag 16 maart de tuin een flinke beurt geeft. Het duurt nog even en ik hoop dat het weer zo mooi blijft en we even flink wat werk kunnen verzetten. Woensdag ga ik eerst maar eens naar de kapper en verder moeten we nog even kijken wat we gaan doen. Ik wil graag naar Emmen om daar het Rembrandt project te bekijken in het Rensenpark.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon
Het is mooi om de ontwikkelingen te zien. Als je nu kijkt en dan over een 3 maand weer en zo verder tot de voltooiing dan moet het heel imposant zijn. Verder gaan we deze week nog een keer naar het bronnenbad en wellicht een dagje met de trein. Maar dat zal volgende week wel blijken of we dat gedaan hebben. Zo zijn we woensdag j.l. nog een keer naar het Groninger museum geweest voor de glastentoonstelling van Chihuly. Het is geweldig en imposant. Dale Chihuly, Radiant Yellow Icicle Chandelier (detail), 2015Dale Chihuly, Float Boat en Fiori Boat, 2012. Montreal Museum of Fine Arts
Dale Chihuly, Fire Orange Baskets (detail), 2017. Crystal Bridges Museum of American Art, Bentonville, ArkansasDale Chihuly, Tabac Baskets (detail), 2017. Crystal Bridges Museum of American Art, Bentonville, Arkansas
Er waren veel grootouders met de kleinkinderen maar alles genoot. De tentoonstelling is nog tot mei en wellicht gaan we nog een keer.
Het is echt genieten en dat gaan we de komende week ook doen. Ik wens jullie ook allemaal veel plezier toe. Een hele fijne week.
Ik sluit af met een liedje van Stef Bos ...Papa..... Dit ter nagedachtenis aan mijn vader die a.s. woensdag jarig zou zijn als hij nog geleefd had was hij 91 jaar geworden.

Geen opmerkingen: