zondag 17 februari 2019

ontspannen

zondag 17 februari 2019 
Ontspanning ja dat hebben we gezocht de afgelopen week en dat zoeken we de komende week ook.
Voorjaarskriebels ....krijg je als je zo in de zon op ons terras kan zitten waar het op een bepaald moment 25 graden was. Heerlijk veel vitamine D op doen. Van mij mag die winter weg blijven.
De natuur is al zo ver dat het jammer is als nu sneeuw de boel bederft.
Onze buurman met zijn kinderen gaat op wintersport vandaag. Dat doen ze ieder jaar en dat is mooi dat zij genieten daar in Oostenrijk in de sneeuw. Maar laat het daar a.u.b. ik hoef het hier niet meer.
Afbeeldingsresultaat voor voorjaar
Ik zie dit liever dan die sneeuw. Overal in de tuin bloeien ze al en een pak sneeuw zal alles verpesten. Nee laat dit maar mooi bloeien.
Afbeeldingsresultaat voor bloeiende elzen
Het is toch prachtig om de elzen zo te zien bloeien.
We zijn de afgelopen week wel een rondje Bronnenbad gaan doen maar nog niet met de trein weg geweest. Dat laatste zal eind februari worden, want er zijn nu allerlei problemen op het spoor en het is druk vanwege de vakanties.
Het bronnenbad was weer geweldig. We hebben genoten van onze ochtend kaart hoewel we bijna tijd te kort hebben. Met de uitbreiding is het haast niet te doen om alles even langs te gaan in 4 uur.
Maar het lukt ons nog net. Afbeeldingsresultaat voor bronnenbad nieuweschans
Dit is de nieuwste aanwinst een park bad. Geweldig met mooie waterstralen. De rustruimte hier bij is ook geweldig mooi op een bank liggen en het park inkijken met kachels die branden. Mooi gedaan dit is genieten en ontspannen.
A.s. woensdag mag ik weer met Bea de borg in de bloemen zetten. Voor die tijd moet ik wel even met de snoeischaar rond. Heb mooie takken gezien. Die we goed kunnen gebruiken.
Woensdagavond is het de jaarvergadering van de VVE. Dat is altijd een moment dat alle bewoners/eigenaren bij elkaar komen en we wijze besluiten kunnen nemen en informatie met elkaar kunnen delen. Ben benieuwd.......als bestuur hebben we een verhoging van de bijdrage op de agenda gezet en een voorstel tot een energiezuinig lichtplan. Ik zie de vergadering met vertrouwen tegemoet.
Vrijdagmorgen hebben we een vergadering van de Fair commissie. Daar zullen hopelijk weer de plannen verder worden uitgewerkt om zo tot een mooie fair te komen op 2e paasdag.
Ach en dan is het al weer zondag ....tijd voor een volgende blog. En ik blijf me ontspannen. Kijken of het effect heeft op de bloeddruk die ik in de loop van deze week maar eens weer laat controleren.
Ik sluit af met 3 uur ontspanningsmuziek. Je kunt er ook bij mediteren. In het bronnenbad kun je een lavendelsessie meemaken en dat hebben we ook gedaan. Daar wordt gewerkt met klankschalen ook heerlijk ontspannen. Maar hier is mooie rustgevende muziek.


Geen opmerkingen: