zondag 25 november 2018

Ameland

zondag 25 november 2018
Ameland....ja daar zijn we....de kunstmaand met als thema Verbinden
We zijn vrijdag aangekomen met de Oerd.
De Oerd kort na vertrek van Ameland
We verblijven in de Ameland State .
Afbeeldingsresultaat voor ameland stateAfbeeldingsresultaat voor ameland state
Mooi appartement en dicht bij de plekken waar we suppoosten.
Gisteren en vandaag zijn we suppoost in het gemeentehuis geweest en ik moet zeggen dat dit een heel plezierige locatie is om daar te zijn. Veel bezoekers en druk bezocht.
Wij genieten en de bezoekers genieten ook.
Afbeeldingsresultaat voor ostrea ameland
Dit is Ostrea een mooie locatie en we krijgen leuke reacties op deze locatie, dus dat wordt dinsdag en woensdag ook genieten. Maar woensdagmiddag gaan we ieder een eigen weg dan suppoost één van ons in ons huis adres.....Ameland State is ook een grote locatie en ook veel kunst van diverse kunstenaars waaronder de burgemeester van Ameland. Hij fotografeert en legt veel nadruk op de gezichtsuitdrukkingen. Donderdag zijn we in klein Vaarwater en zit één van ons in Qurios een heel nieuw park met veel luxe.
Afbeeldingsresultaat voor klein vaarwater
Klein Vaarwater.
Afbeeldingsresultaat voor qurios amelandQurios
Afbeeldingsresultaat voor qurios ameland
Het is een geheel nieuw complex wat in het verleden nog al wat stof heeft doen opwaaien. Mensen die hier jaren sommige generaties lang een stacaravan hadden hebben die weg moeten laten halen en nu staan er allemaal nieuwe chalets en de nieuwe eigenaren zijn zeer tevreden. Over het algemeen zijn de bezoekers ook heel tevreden. Wij hebben al even gekeken en zullen donderdag a.s. alles bekijken en meekrijgen. Dit was een vooruitblik.....nu volgt de terugblik/
Vorige week hebben een leuk feestje beleefd bij Stijn....hij was heel blij met zijn kado's en heeft heel lang met zijn opa zitten spelen met de bouwdoos.
Maandag zijn we naar Groningen geweest op bezoek in Maartenshof en Dinsdagmorgen zijn Ton en Diny op bezoek geweest weer even alles doorgenomen onder het genot van koffie met wat lekkers.
Woensdagochtend heb ik gezellig gewerkt in de borg achter de kassa en 's avonds heb ik een leuk adventsstuk gemaakt.
Afbeelding kan het volgende bevatten: plant en bloem
Dacht voor dat we begonnen dat dit niet zou lukken met ons verblijf op Ameland om het over te houden, maar ik verwacht dat dit zeker tot de kerst goed gehouden kan worden.
Donderdag hebben we ons flink geweerd in en om het huis, want als je vertrekt is het toch zaak om de boel netjes achter te laten, vindt je het bij terugkomst ook netjes terug.
En zo vertrokken we vrijdagochtend richting AMELAND om daar als suppoost te fungeren en tussendoor ook te genieten van de kunst. In het gemeentehuis staat mooie kunst van o.a. glas.
Afbeelding kan het volgende bevatten: staande mensen, boom, lucht en buiten
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.Geen automatische alt-tekst beschikbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken
Er hangt veel meer maar dit heeft op mij veel indruk gemaakt.
Volgende week laat ik zien wat er elders waar we suppoost geweest zijn aan kunst stond en hing.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe.
Nu volgt een mooi nummer op een glass harp. Toccata and fugue van Bach

Geen opmerkingen: