zondag 18 november 2018

hiep hiep hoera

zondag 18 november 2018
Hiep hiep hoera Stijn is vandaag 5 jaar geworden.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon
Wij komen er aan Stijn......vanmiddag is je feestje.
Wat hebben we de afgelopen week gedaan.
Veel al zeg ik het zelf.
Maandag naar een zeer interessante dag geweest van VVE belang in Martiniplaza te Groningen.
Afbeeldingsresultaat voor martiniplaza
We hebben weer veel geleerd over VVE´s en alles wat er bij komt kijken. Het brengt mij steeds meer op het idee schaf nooit een appartement aan.
Die van ons staat te koop en ik hoop dat hij zo snel mogelijk verkocht wordt. Ben ik van het voorzitterschap af en van de zorgen die een dergelijk bezit toch geeft. Daarbij komt dat er zo veel dwarsliggers wonen in dat gebouw die totaal niet vooruit willen denken. Helaas.
Dinsdag zijn we op verjaardag visite geweest bij Schneiders hij is 88 jaar geworden en we waren uitgenodigd. Helaas verblijft hij in een verpleeghuis, maar het was goed om even bij elkaar te zijn en deze verjaardag met elkaar te vieren.
Woensdag is het kerst koor opgestart en hebben we de liederen die op het programma staan met elkaar doorgenomen en ons op deze wijze bereiden we ons voor op kerst. Elke woensdag is er nu een repetitie van 19 tot 20 uur.
Donderdag en vrijdag hebben we veel in en om het huis gewerkt en vrijdagmiddag zijn we weer naar Martiniplaza geweest voor een beurs.
Afbeeldingsresultaat voor verbouw xl groningen
Zeer interessant en informatief veel gezien over de omgeving met allerlei bouwplannen voor de Blauwestad, Meerstad en nog veel meer maar we waren vooral geïnteresseerd in de vorderingen op apparatuur om van het gas af te komen en daar hebben we veel over gezien ook over de noodzaak om eerst goed te gaan isoleren. Zaterdag heb ik gewerkt in de borg. Mij was gevraagd een bruiloft te begeleiden en dat was een hele dure bruiloft. De gasten werden met een limo gebracht.
Afbeeldingsresultaat voor limousine huren groningen
Vervolgens werd ik geacht een rondleiding te geven en de zaal volgens specifieke aanwijzingen in te richten de muziek een plek te geven en te zorgen dat een ieder ongehinderd hun gang konden gaan.
Ik ben weer vertrokken rond 15.30 uur en had het idee dat de missie geslaagd is. Zelf denk ik wat een poespas en een gedoe voor één dag. Maar ja de gasten hebben genoten en genieten nu nog  denk ik, want ze verblijven nog ergens in een accommodatie met elkaar en gaan morgen weer naar huis.
En dan is het nu tijd voor een kinderfeestje ....het verjaardagsfeestje van Stijn.
Ik sluit af met een liedje voor zijn verjaardag. Kunnen jullie een beetje mee feesten. Fijne week allemaal.



Geen opmerkingen: