zondag 11 november 2018

rust

zondag 11 november 2018
Rust dat is het thema voor de afgelopen week. We hebben een heerlijke rustige week beleefd en allemaal dingen gedaan waar we zin in hadden en wat het weer toe liet of ons in de gelegenheid stelde.
Zo hebben we maandag rustig aan gedaan en allerlei klusjes gedaan waar we nog geen tijd voor gevonden hadden.
Dinsdag hebben we het zelfde gedaan. en woensdagmorgen ben ik samen met Bea de bloemen in de borg gaan verzorgen. 's middags hebben we heerlijk gefietst door de omgeving en donderdagmiddag zijn we op de fiets naar Groningen geweest. Ja ik heb een voornemen dat ik voor het einde van het jaar 5000 kilometer op de teller wil hebben. Nou dat gaat lukken.
Vrijdag hebben we boodschappen gedaan en zijn we wederom op de fiets gestapt.
Zaterdagmorgen hebben we het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda bekeken. Wat een geweldig ziekenhuis en een efficiƫnte indeling volgens mij. Een compliment voor al die mensen die dit allemaal bedacht hebben. Tijdens de rondleiding zag ik ergens een mooi beeld staan en die heb ik op de foto gezet.
 Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
Vond hem zo leuk en ook een mooie plek.
Afbeeldingsresultaat voor ommelander ziekenhuis scheemda
Prachtig alles is goed uitgedokterd en zo behoort dit ziekenhuis tot de top 10 van Nederland.
Ja en dan vandaag....Sint Martinus .....wat een gedoe wordt het nu vandaag gevierd of was het gisteravond of wordt het maandag. Voor zover bekend is het hier in Kolham vandaag dus wij zitten er klaar voor.
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en tekst
Altijd leuk hoe die kinderen staan te zingen vol passie en hoe dankbaar dat ze zijn als ze wat krijgen.
Zij genieten en wij ook. Hoewel er wel steeds minder kinderen komen.
En dan staat er weer een nieuwe week voor de deur. Een week met wat meer actie. Maandag de hele dag naar Groningen Martiniplaza voor een congres van VVE belang woensdag begint het gelegenheidskoor met de repetitie voor Kerst en zaterdag verzorg ik een rondleiding door de borg.
Ach en dan is het al weer zondag de verjaardag van Stijn onze achterneef die al weer 5 jaar wordt.
Kado is bijna binnen dus daar hoeven we ons ook geen zorgen over te maken. 'De voorbereidingen voor de Kunstmaand op Ameland zijn ook in volle gang. De bootkaart is aangekocht de accommodatie is geregeld en de kunstenaars zijn in beeld.
We gaan verder met de voorbereidingen en ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe.
Sluit af met een sint Maarten liedje.

Geen opmerkingen: