zondag 28 januari 2018

gezelligheid

zondag 28 januari 2018
Gezelligheid dat moet je zoeken en maken.
Afbeeldingsresultaat voor gedichten over gezelligheid
Wat hebben we een gezellige middag gehad in Midwolde. Het was niet helemaal goed voorbereidt want er waren stoelen te weinig en het programma liep niet geheel volgens plan. Maar verder was het genieten en ook de terugreis was leuk over allerlei onbekende wegen.

Afbeeldingsresultaat voor kerk midwolde
Prachtig deze kerk en ook het orgel klonk goed. Het instrument had zijn beperkingen en de stukken die er op gespeeld werden moest een wat andere vorm gegeven worden, maar het klonk goed.
Het was zo maar weer maandag en we waren welkom bij Dick en Enna en het was weer heel gezellig. We hebben even weer bijgepraat. Dick en Enna bedankt en tot gauw.
Dinsdagmorgen heb ik gewerkt in de Borg en dat was ook gezellig we hebben de jaaragenda's gebundeld en een paar bezoekers ontvangen. De ochtend vloog voorbij.
's middags een vergadering voor de VVE voorbereidt en daarvoor moet weer het een en ander geregeld worden. Ruimte bespreken en de agenda opstellen. Onderwerpen doornemen enz. enz.
Maar het is weer klaar en op maandag 5 februari kunnen de leden zich schrap zetten.
Woensdagochtend moest ik weer naar Gasselte om een man te ontvangen die de garagedeur heeft opgemeten. Deze deur is door onze tuinman aan gort gereden. Verkeerd pedaal gebruikt en in plaats van de rem het gaspedaal en dus in volle vaart de deur ingereden. De levering kan even duren, maar dit gaat goed komen volgens mij.
Donderdag was een vergadering in de borg over de bloemen. We waren compleet als team en hebben goede afspraken gemaakt en gaan in december ook de kerstpracht weer verzorgen.
Vrijdagavond hebben we een prachtige gezellige avond beleefd in Martiniplaza een voorstelling van Tineke Schouten. T Splitsing genaamd. Het was fantastisch zoals deze vrouw zich nog weet te manifesteren. En wat ook een dijk van een programma. Van 20.00 uur tot 22.45 uur aan een stuk door gelachen. Petje af. voor deze vrouw.
Afbeeldingsresultaat voor tineke schouten
Zo kwam ze binnenvallen.
Vandaag ga ik vanmiddag werken in de borg en hoop ik een gezellige middag te beleven.
En dan gaan we maandagochtend koffie drinken bij Riepma en dinsdagmorgen met de auto naar de garage woensdagavond ga ik bloemschikken en vrijdagavond gaan we uit eten met Broer en Schoonzus. Zo vliegt de week weer voor bij of het allemaal gelukt is en hoe het was laat ik dan volgende week weer weten. We hebben gisteren nog wel een arrangement besproken op Vlieland waar we een aantal dagen naar toe gaan. Ook gezellig. Zo zie je maar weer gezelligheid moet je maken en zoeken.
Een gezellige week toegewenst.
Ik sluit af met Quizás, Quizás, Quizás van Andrea Bocelli en  Jenniger Lopez. Ook gezellig, had ik op staan tijdens het schrijven van dit blog. Groetjes

2 opmerkingen:

Lisanne zei

weer een leuke blog om te lezen. Ik lees wel dat u een grote bijdrage levert aan de VvE. Gaat er nu veel voorbereiding zitten in een vergadering van zo'n organisatie

pelgrim zei

Lisanne bedankt voor je compliment. Het is leuk om te doen en het is ook een digitaal dagboek voor mij en vele volgers. De voorbereiding voor een vergadering van de VVE vergt in mijn geval ongeveer 4 uur. Maar ik moet zeggen dat ik als voorzitter van een VVE als de onze ongeveer 4 uur per week bezig ben voor de VVE en dat is ook wel een voorbereiding. Groetjes