zondag 7 januari 2018

2018

zondag 7 januari 2018 
Afbeeldingsresultaat voor 2018
Hier is hij dan het nieuwe jaar met vele verrassingen en hopelijk leuke momenten.
We hebben een rustige jaarwisseling meegemaakt en zijn op tijd op bed gegaan.
De nieuwjaarsvisite van het pleintje is al weer geweest en de eerste verjaardagen al weer achter de rug. Zo zit je weer in je ritme en zijn de feestelijkheden weer voorbij. De kerstboom met versiering is weer opgeborgen en kan wachten tot het eind van dit nieuwe jaar. De borg zit weer in de bloemen dat hebben Bea en ik woensdagmorgen geregeld en zo kan de borg zich ook weer van zijn mooie kanten laten zien.
Donderdagmorgen hebben Max en ik het er van genomen en zijn we naar het Bronnenbad gegaan in Bad Nieuweschans. Heerlijk we hebben genoten van al het goeds wat dat oord te bieden heeft.
Afbeeldingsresultaat voor bronnenbad nieuweschans-bunde b.v
Deze afbeelding moet ik steeds naar kijken als ik in het bubbelbad zit en het geeft mooi aan waar dat heerlijk warme water vandaan komt.
Afbeeldingsresultaat voor stoomhuis bronnenbad bad nieuweschans
En dan dit heerlijke stoomhuis geweldig wat hebben we genoten.
Morgen mag ik weer met mijn oud collegae van de GGZ. Om 18 uur treden we aan.
Vandaag een beetje lang geslapen en daarom het blog niet zoals gewoonlijk om 8 uur klaar maar pas rond 13 uur. Het is vandaag prachtig weer veel zon maar wel koud. Het is nog net onder nul.
Dit wordt vanmiddag een flinke wandeling.
De komende week staat in het teken van opruimen en ordenen. Er moet een grote schoonmaak plaats vinden in de kledingkasten. Veel kan weg en dat gaat gebeuren.
Donderdag is een dag dat Vera 12,5 jaar bij haar werkgever is en dat gaan we vieren met een etentje.
Gezellig ik verheug me er op.
Afbeeldingsresultaat voor 12 5 jaar in dienst tekstenWat al weer een tijd. Ik zie haar nog zo de werkplek binnen komen en wat hebben we het leuk gehad en nog dagelijks mailen we elkaar. Wat mij betreft houden we dat nog lang vol.
Gisteravond zaten we in de Oosterpoort. We waren uitgenodigd door de ABNAMRO bank voor een nieuwjaarsconcert van het Jeugdorkest Nederland. Op het programma stond de Notenkrakersuite van TSJAIKOVSKI en de Schilderijententoonstelling van MOESSORGSKI. Prachtig we hebben genoten. Zo zie je maar weer dat de wereld vol verrassingen zit.
We gaan er een mooie week van maken ik hoop jullie ook. Heel veel plezier met alles wat je gaat doen. Ik sluit af en ga aan de wandel.
Afbeeldingsresultaat voor wandelaar
De Notenkrakersuite. gespeeld door het Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Die andere er ook nog maar even achteraan. Schilderijententoonstelling

Ach en omdat we toch bezig zijn. Het nieuwjaarconcert was weer geweldig. Een nummer waarmee het nieuwjaarsconcert gisteravond werd afgesloten was. 
Vergnügungszug van Strauss


Geen opmerkingen: