zondag 3 april 2016

Lente en de zonnebloem boot

zondag 3 april 2016
Het is lente en dat is goed te merken en te zien. Alles schiet de grond uit.
Even tijd voor een mooie gedicht.
 Hier wordt je toch vrolijk van.
Ik zat vrijdag in de tuin en alles van dit gedicht kwam op me af. Ja dit is voor mij en ik hoop ook voor jullie een hele mooie tijd.
Ik ben aan het koffertje pakken voor de bootreis van morgen. Nog even wat laatste dingen bij elkaar pakken en de reis kan beginnen. Morgen vertrek ik om 8.25 uur vanaf station Kropswolde en hoop ik rond 10.50 uur in Arnhem aan te komen. Dan nog een stukje lopen en op de boot om me in te kwartieren. Heb even contact gelegd met het hoofd om te weten wat ik moet doen in verband met de kleding dat ik mee moet en ja gelukkig ik mag de afwas weer doen. Dus een bekende klus en hopelijk met een club leuke mensen.
De afgelopen week was druk maar ook heel gezellig. Vera en Jenny heb ik de borg laten zien en we hebben gezellig bijgekletst. Wat een feest om elkaar even weer te zien en met elkaar iets leuks te ondernemen. Donderdag was het ook een feestje met Trijn, Jantje en Enna.......ook weer leuk om met elkaar gezellig rond de tafel allerlei dingen uit te wisselen. Enna had er werkelijk een feestje van gemaakt met koffie/thee gebak en allerlei hapjes en drankjes. Wat doen we dit toch al lang en het blijft altijd een feestje midden juni gaan we een dagje op stap richting Duitsland. Ditsum? wie weet wat het wordt.

Ik hoop dat het er zo uitziet en we ook buiten kunnen zitten.

Het is een mooie plaats en je kunt er heerlijk eten.
Verder hebben Max en ik de afgelopen week veel dingen schoon gemaakt en bijgewerkt wat soms ook echt nodig was. Maar het gevolg was dat alles er weer spik en span uitziet.
De komende week kan ik niet stemmen omdat ik dan in Duitsland ben, maar ik heb Max een volmacht gegeven en hij brengt mijn stem uit. En dat wordt........EEN TEGEN NATUURLIJK.
Ik ben benieuwd hoe de uitslag zal zijn en wat de regering doet als het een tegen is.
Ik voorspel.........ze leggen de uitslag naast zich neer.......want het is toch maar een raadgevend referendum.......en wij als land zijn weer ongeveer 50 miljoen armer. Als dat gaat gebeuren ben ik bereidt om naar Den Haag af te reizen om te protesteren. Maar we wachten af.
Lieve lezers ik wens jullie een fijne week toe en hoop dat de zon voor ons allemaal gaat en blijft schijnen. Groetjes

 
Ter afsluiting een mooi stukje Vivaldi.......en dat is natuurlijk lente.

Geen opmerkingen: