zondag 24 april 2016

de Keukenhof

zondag 24 april 2016 
De Keukenhof was prachtig. De kleuren, het weer en de sfeer.
We hebben woensdag genoten van al het moois wat ons land te bieden heeft.
Na een busreisje van Kolham naar Groningen zijn we in de trein gestapt met als eindbestemming Schiphol. Daar zijn we weer in de bus gestapt naar de Keukenhof en daar hebben we ruim 4 uur genoten


De terugreis ging ook prima en 12 uur nadat we vertrokken waren kwamen we weer thuis en zijn moe en voldaan weer op bed gegaan.
Donderdag ben ik nog even doorgegaan met bloemen het was weer de maandelijkse bloemschik avond. De opdracht was: Koningsdag....maak iets met oranje, rood wit blauw en een paleisraam.
We hebben heel wat afgeknutseld en rond 22 uur was dit het resultaat.



Dit is die van mij.
Vrijdag was ook een feestje. We waren door mevrouw Riepma uitgenodigd om met haar en Irene uit eten te gaan naar Termunten.

Het mooie plaatsje aan de dijk van de Dollard.
Daar zijn verschillende eetgelegenheden waarvan eigenlijk de bekendste Landman is om daar vis te eten. Maar wij gingen naar het steakhouse De Kleine Munt.
 
Je waant je in het wilde westen. We hebben er heerlijk gegeten en genoten van elkaars gezelschap.

En zo rollen we een nieuwe week in. Veel te doen met iemand naar Visio voor een oogonderzoek, een jaarvergadering van de Uitvaartvereniging die ik voor mag zitten. Naar een afscheidsreceptie in het UMCG woensdag is het Koningsdag, donderdagmiddag krijgen we visite en vrijdag ga ik op een afscheidsreceptie in Stadskanaal. Zo is er genoeg te doen in het leven van een gepensioneerde.
Onze veranda laat nog even op zich wachten maar als alles mee zit wordt hij 4 en 5 mei aangebracht en kunnen we genieten van onze investering hoop ik.
Ik wens jullie allemaal een fijne week en een mooi Koningsdag toe.
Ik sluit af met het Wilhelmus.
Groetjes

Geen opmerkingen: