zondag 17 mei 2015

nog geen besluit

zondag 17 mei 2015 
Hiep hiep hoera de verjaardag van mijn broer Henk hij is vandaag 62 jaar geworden.
Op dit moment verschillen wij 1 jaar van elkaar. Maar dit is maar voor even want over een aantal dagen is het weer 2 jaar.
Het besluit over de verbouwing in huis en de renovatie i.v.m. de aardbevingsschade is nog niet gevallen. De aannemer is nog niet langs geweest met zijn begroting. Dus op dit moment kunnen we nog niet veel. Maar stilletjes ben ik al wel bezig om zaken te organiseren en te regelen.
Dingen weg gegooid en ander geplant in de tuin. Dit moet om de aannemer straks ruimte te geven om zijn werk te doen. Dus voorzichtig zijn er al wel wat voorbereidingen in gang.
Verder hebben we een prachtige week beleefd.
De dagtocht in het teken van Abt Emmo was geweldig. Veel informatie gekregen en onder het genot van een heerlijk zonnetje hebben we Munster bekeken, vervolgens een geweldige rondleiding gehad door het kasteel van Bad Bentheim. Daarna nog een heerlijke maaltijd gehad plus een rondleiding door het Klooster van Ter Apel en de dag was zo maar weer voorbij. Het was genieten van de eerste tot de laatste minuut.
Donderdag Hemelvaartsdag zoals ik de vorige week heb beloofd zou ik nu laten weten wat het is geworden met onze fietstocht. We zijn op de fiets naar Leer in Duitsland gefietst een tocht van een kleine 80 kilometer. Wat hebben we veel gezien en wat is het toch mooi in de omgeving.
Helaas zat het weer niet helemaal mee....het was erg fris en weinig zon. Maar dan maar wat minder ondersteuning en dus steviger op de trappers om warm te blijven.
 Langs de Blauwestad gefietst.
Door hongerige wolf
Drieborg en dan naar Bad Nieuweschans
Van hieruit naar Bunde, Weener en zo naar Leer.

Via de oude binnenstad zo naar het Station om daar in de trein te stappen naar Nederland.

In Hoogezand zijn we naar het verzorgingshuis de Burcht gegaan om daar een heerlijke maaltijd te nuttigen.

Vervolgens weer naar huis om daar even bij te komen van de hele tocht. We kijken er met veel plezier op terug.
Vrijdag een drukke dag gehad in en om het huis en zaterdag een rustig begin en 's middags aan de bak in de Fraeylemaborg. Het weer viel iets tegen maar wel leuk om daar weer te zijn. De komende week wordt het druk....een uitje met de vrijwilligers van de Fraeylema .... we gaan naar Leeuwarden, Workum en Joure. Negen uur weg en rond acht uur 's avonds terug. Volgende week laat ik weten hoe het geweest is. Vandaag gaan we de verjaardag van broer vieren in Zandvoort daar zijn ze een paar dagen en we gaan ze bezoeken. Mooie rit er naar toe en dan vanavond weer terug.
Zandvoort we komen er aan.

Het wordt tijd om af te sluiten. Ik wens jullie allemaal een fijne gezellige week toe.
Ik sluit af met een stukje muziek. Het mooie liedje van Louis Davids....We gaan naar Zandvoort bij de zee. Hoe toepasselijk wil je het hebben.

Geen opmerkingen: