zondag 3 september 2023

goed nieuws

 zondag 3 september 2023

Goed nieuws kreeg ik afgelopen maandag van de arts uit het ziekenhuis, mijn bloedwaarden waren weer normaal. Dat voelde ik zelf ook al wel maar het is altijd goed als een deskundige daar nog weer een oordeel over geeft. Stoppen met de staalpillen doorgaan met de maagbeschermers en de pil voor de bloeddruk en verder blijven ademen, eten en drinken en veel blijven bewegen en dat ga ik dan ook maar doen. 




Verder hebben we de afgelopen week veel in en om het huis gewerkt, heb ik een ziekenbezoek afgelegd stoofpeertjes gehaald en gekookt nadat ik ze geschild had, naar de kapper en op verjaardagvisite geweest  een vergadering gehad met de vrijwilligers van de kerk. 

De verjaardag van Else gisteren was leuk we hebben gezellig buiten op het terras gezeten. Het kon en de komende week zal dat zeker kunnen. Het beloofd mooie zonnige dagen te worden. We wachten af en kijken wat we gaan doen.. Vandaag wil ik even op de fiets naar de borg om daar de situatie te bekijken.

Woensdag verzorg ik een rondleiding en donderdag een rondleiding door het bos. Daarnaast nog een vergadering van de commissie DOS en de catering verzorgen voor de kunstmarkt. Dus genoeg te doen. 

Tussen door gaan we een bezoek brengen aan mijn broer die al een paar dagen ziek is en een fietstocht maken naar de uitkijktoren over de nieuwe ringweg van Groningen. 

Zo vliegen de dagen voorbij. 

Van vrijdag op zaterdagnacht kon ik moeilijk de slaap vatten en luisterde ik naar het programma Nachtzuster. Daar werd een vraag gesteld waarom de belijning van de weg Waterhuizen Groningen zo was als die was omdat dit volgens de vraagsteller gevaarlijk was. Toen die vraag gesteld was draaide Astrid een plaatje die ik prachtig vond maar ik ook al snel weer de slaap vatte. Het antwoord op de vraag heb ik dus gemist.

Met het muziekje wil ik afsluiten. Het is EEN WITTE EEND MIDDEN OP DE WEG van Ciska Peters en Ronnie Tober. Groetjes. 


Geen opmerkingen: