zondag 8 januari 2023

griep

 zondag 8 januari 2023

Griep die heeft toegeslagen hier in huis. Had ik het een aantal dagen geleden nu is Max geveld door deze vervelende griep. 

Helaas niet gelukt

Dit maakt dat we aan huis gekluisterd zijn en zo veel mogelijk proberen onze rust te nemen. 


Zelf ben ik weer naar de apotheek geweest voor een tweede dosis slijmoplosser en Max is aan de paracetamol. 

De afgelopen week zijn we op nieuwjaarsbezoek geweest bij de buren en hebben we Fokke en Leny op bezoek gehad. Fokke is een neef van Max. Vrijdag was Janneke jarig maar helaas hebben we wegens de griep geen bezoek kunnen brengen. We hebben even gebeld. 


De tijd is nu gekomen om de kerst op te ruimen.


Drie koningen zijn achter de rug dus het is gebeurt hier in huis en het gaat gebeuren in de borg. Dat wordt maandag gedaan, want woensdag is het eerste team aan bod om de borg weer in de bloemetjes te zetten. 

Voor a.s. donderdagavond ben ik gevraagd om een lezing te geven over mijn tocht naar Santiago de Compostella. Daarvoor ben ik nu veel bezig om een ordentelijke presentatie te maken en allerlei tastbare herinneringen te verzamelen en het verhaal even weer op te frissen. Het is al weer 11 jaar geleden. 


Hoe de presentatie is verlopen en hoe het gaat met de griep laat ik in mijn blog van volgende week weten. 

Voor nu heb ik niet meer. 

Een fijne week toegewenst en hou het gezond. 

Ik sluit af met ULTREÏA het pelgrimslied van de Camino


1 opmerking:

Phil zei

Beterschap voor jouw en Max. neem er de tijd voor om uit te zieken, want het is een gemeen griepje, dat zo weer terug kan komen! Wat leuk dat je een presentatie mag houden over je pelgrimstocht. Veel plezier!
Groetjes uit een regenachtig Portugal