zondag 20 maart 2022

covid

 zondag 20 maart 2022






Covid ja je denkt dat je er af bent maar nee het woed volgens mij erger dan ooit te voren. Overal om ons heen zijn mensen besmet. Zo waren we de vorige week zaterdag bij Janneke in het verzorgingshuis en daar zaten de bewoners nog te ontbijten om 11 uur. Er was haast geen personeel.....COVID . 

De zorg die er was moest staande weg even snel een kop koffie drinken. Dus wij als bezoek maar meegeholpen om af te ruimen enz. Zondag kregen we bericht dat Janneke klachten had en ja hoor maandag bericht COVID. Dus wij maar testen. En gelukkig is het aan ons voorbij gegaan. 

Vanochtend krijgen wij onze 2e booster je doet er alles aan meer kun je ook niet doen. 


Vandaag is de verjaardag van schoonzus Henny. Dit gaan we vieren in Westerbork. 


Gezellig om elkaar even weer te zien onder het genot van een hapje en een drankje. 

De afgelopen week was een rare week. Steeds weer die ellende over de oorlog wat volgens mij helemaal de verkeerde kant op gaat en het afscheid van Marietje. Was was het een keurige en waardige afscheidsdienst. Nogmaals veel respect voor haar die alles zo goed geregeld heeft. 

Daarna maar naar het zwembad geweest, was mijn abonnementskaart kwijt geraakt en de vriendelijke mevrouw achter de kassa heeft me een nieuwe gegeven wel tegen een vergoeding van 5 euro maar dat is geen probleem. 

Toen kwam het saharazand naar beneden en was alles van een stoflaag voorzien. Dus eerst de ramen maar gelapt en de zonnepanelen een beurt gegeven. Bracht gelijk 20 kwh meer op, veel mensen zeggen dat doe je toch niet. Nou ik doe het al jaren zo'n 3 keer per jaar schoonmaken en het voldoet mij prima. Zo'n grote klus is dat ook niet en het loont zich. Moet wel met osmosewater maar dat hebben we en dus dat is geen enkel probleem. 


En zo breekt er weer een nieuwe week aan met veel in de planning. Morgenmiddag een bezoek brengen aan mevrouw Riepma in het verpleeghuis dinsdagmorgen naar de garage voor een onderhoudsbeurt aan de auto woensdagmorgen wandelen met de groep en 's middags werken in de borg. Tussendoor fietsen en in de tuin aan de slag. Zo komen wij de week wel weer door. 

Ik wens jullie ook een fijne week toe en hopelijk met mooi weer. 

Ik sluit af met een stukje Mozart  Het Alleluia Exsultate.


Geen opmerkingen: