zondag 13 februari 2022

vervelend

 zondag 13 februari 2022

Vervelend ja dat was het de afgelopen week. Max voelde zich vervelend en ik ook. Allerlei pijnen en gevoelens. Max last van algehele moeheid en ik steeds dove vingers en een naar gevoel plus de oren dicht. Maar goed de huisarts heeft goed werk verricht. Max zijn bloedonderzoek is maandagochtend vlot verlopen en de uitslagen waren prima. Daar knapt een mens weer van op en mijn oren zijn flink uitgespoten en dat was weer opgelost vervolgens weer geweest voor plekjes op mijn hand en die zijn aangestipt met stikstof en vervolgens alles nagekeken. Mijn dove vingers is waarschijnlijk een bijwerking van de medicijnen die ik gebruik.


Het is het Fenomeen van Raynaud. Had er nog nooit van gehoord maar het klopt wel. Zorgen voor geen kou en zoveel mogelijk handschoenen dragen. Mocht het niet over gaan dan terug komen en andere medicijnen. We wachten af, ook de foto van een moedervlek wordt nader bekeken en daar wordt ik nog over terug gebeld de komende week. En zo proberen we er weer een positieve draai aan te geven. 

De afgelopen week stond wel in het teken van nieuwe ontdekkingen. Heb me ingeschreven voor een cursus fruitbomen snoeien en die werd via de computer gegeven de eerste twee keer.


Had nog nooit een vergadering via de computer gedaan, Maar ja je moet alles ontdekken niet waar. 36 personen en het verliep prima. Veel van opgestoken. Kan nu gaan snoeien. 

De warmtepomp zei plotseling doe het zelf maar en er bleek een sensor stuk te zijn.......garantie.


Het mooie is wel dat je dan niet in de kou hoeft te zitten mits je weet hoe het werkt. Dan gaat alles direct elektrisch verwarmd worden. Maar ja wij wisten het niet en hebben de airco aangezet.

Dat gaat ook prima, maar dan heb je geen warm water. Dat werd lauw douchen, nou niets voor mij. De volgende keer mocht het weer gebeuren weet ik nu wat te doen. De man van Faillant heeft het me even uitgelegd. Het was een garantie kwestie en ik denk dat dit direct niet weer voorkomt. We hebben hem nu 1,5 jaar en hij heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Donderdag kreeg ik ook nog een cursus om digitaal het rooster voor de borg in te vullen. Moet zeggen dat dit een super goed en mooi systeem is waar ik heel blij van kan worden. Ben al flink bezig om te oefenen. Het gaat heel goed. Vanmiddag gaan we op bezoek bij mijn neef en zijn vrouw en daar verheug ik me op. Woensdagavond heb ik weer meegedaan aan een bloemschikavond van groei en bloei en het is weer een prachtige creatie geworden al zeg ik het zelf. We genieten er van op onze tafel. 

Verder hebben we kaarten besteld voor de musical van Tina Turner in Utrecht en een overnachting geboekt. Dat wordt dus een twee daagse. Verheug ik me er erg op. Ben een groot fan van haar als zangeres maar ook hoe zijn haar leven heeft geleefd. 


Verder kreeg ik kaarten aangeboden voor het grote lichtfeest in Emmen in de oude dierentuin. 



CHINA LIGHTS het is toch leuk als je via Facebook wordt gevraagd of je daar naar toe wil. Heb gelijk ja gezegd en even later lagen de kaarten al op tafel. De techniek staat voor niets in de loop van de komende week gaan we. Bedankt Marieke dat je aan me gedacht hebt. Marieke heb ik 11 jaar geleden leren kennen tijdens een retraite in het Klooster in Megen.


Marieke en ik kwamen samen aan en hebben samen een week opgetrokken. Via facebook houden we contact en zij had kaarten gekocht maar is helaas getroffen door de corona en dacht toen he wellicht vind Bert dit wel leuk. En ja hoor hij vindt dat prachtig en Max ook. We zijn ooit een keer eerder geweest. Dus de volgende week hoop ik jullie wat beelden te laten zien. Daarmee ben ik dan weer aan het einde van mijn blog gekomen voor deze keer. De volgende week laat ik weten hoe onze belevenis was in Emmen. Zit weer heerlijk te genieten van fado muziek tijdens het maken van mijn blog. 

Op dit moment luister ik naar Nynke Laverman met haar lied Vida Triste. 

Daarmee wil ik dan ook afsluiten. Nadat ik jullie een fijne week toe wens. 


Geen opmerkingen: