zondag 19 januari 2020

spannend

zondag 19 januari 2020

Het wordt spannend deze week. De afbouw van de serre. De operatie van Max ook zijn broer moet naar het ziekenhuis en de voorbereidingen rond de demo van Hanneke Frankema.
Dus het wordt even weer een drukte van belang. Maar af en toe even tijd nemen om bij te komen.
De afgelopen week was ook druk maar daar heb ik al het een en ander van verteld vorige week
Max is met zijn schoonzus naar Heerenveen geweest voor een overleg en daar kwam hij vandaan met een verdrietig gevoel. Zijn broer komt niet weer thuis, hij is onherstelbaar beschadigd door alles wat er gebeurt is in het afgelopen half jaar. Dus je kunt stellen dat hij blijvend invalide is en altijd een grote dosis zorg nodig is. Helaas maar het is niet anders. Mijn controle bij de huisarts was maar kantje boord of ik moest weer een verhoging van de medicatie. Maar goed we hebben besloten het zo te laten als het nu is.
Gisteren was het bezoek aan het Gerrit van Houten huis geweldig. We mochten in de bestuurskamer en het huis wat nu een kinderdagverblijf is en in het depot. Mooi om dit mee te mogen maken.
Ik zal wat foto's laten zien van de bestuurskamer.
Afbeelding kan het volgende bevatten: buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: binnen
En dat alles aan het Damsterdiep.
Onze serre is nog niet helemaal af. Er is hard gewerkt maar het glas was nog niet compleet.
De komende week wordt dat ook opgelost en kunnen we beginnen met de inrichting. Heb ik al een beetje gedaan en het resultaat laat ik nu zien.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Hopelijk kan ik de volgende week de afwerking laten zien.
Maar eerst moet er nog het een en ander gebeuren. De sloten moeten worden aangebracht en de spies. Plus de tocht strippen. Maar alle goede dingen komen langzaam zullen we maar zeggen.
Maandagochtend komt er een installateur langs om een offerte op te stellen voor het volgende plan.
We willen van het gas af. Kijken of dat gaat lukken. Tegen 11 uur wordt ik op het Aletta Jacobs College verwacht om een overleg te hebben over a.s. zaterdagmiddag. Dan vindt de demonstratie bloemschikken plaats van Hanneke Frankema.
 Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst
Ik hoop dat ze er weer is, want ze gaat eerst nog even een paar dagen naar Rusland als jurylid voor een wedstrijd. Wij gaan verder met een publiciteitscampagne in de huis aan huis bladen en het Dagblad van het noorden.
Mocht je dit lezen en ook daar naar toe willen. Kom gerust het is de moeite waard.
Dinsdagmiddag ga ik werken in de borg en dan woensdag naar het ziekenhuis voor Max zijn oogoperatie. Hopelijk gaat dat goed en kan ik weer gaan druppelen. Daarna kan hij hopelijk zijn bril aan laten meten en weer normaal zien. Maar dat gaat ongeveer 5 weken duren. Geduld is in deze een schone zaak.
's Avonds ga ik voor het eerst weer bloemschikken en kom ik hopelijk met een mooi werkstuk thuis.
En zo vliegt de week weer om. De weersvoorspellingen zijn goed ......wie weet kunnen we genieten van de ingerichte serre.
Het is nu al ongeveer 5 graden warmer dan buiten.
Ik wens jullie allemaal een fijne week toe en tot de volgende blog zou ik zeggen. Groetjes.
De afsluiting is deze keer de WINTER van Vivaldi. Het wil nog geen echte winter worden dus doe ik het maar muzikaal met mooie winterse beelden.

Geen opmerkingen: