zondag 24 november 2019

leuke week

zondag 24 november 2019 

Het was een leuke week, we hebben veel bekenden gezien en gesproken en we werden ook door bezoekers herkend......woorden als....zouden die twee mannen er ook weer zijn.....dat doet je goed als ze dan zeggen .....zie je wel ze zijn er ook weer. Ook nog een aantal oud collegae van Visio en de GGZ ontmoet en gesproken en verder veel mensen die op de locaties waar we suppoost waren gesproken die zeiden o leuk dat jullie er weer zijn.
Max doet het geweldig als gastheer en je kunt merken dat hij het gewoon is vanuit zijn werk wat hij altijd deed. Mooi om te zien hoe het allemaal gaat.
Het was druk....wij hadden het idee dat het drukker was als vorig jaar. We hadden ook best wel mooi weer. Woensdag en vrijdag was het zonnig op woensdag zaten er mensen op het terras in Hollum toen ik daar even door het dorp liep.
Ja het is zeker weer een aanrader als we nog gezond zijn om volgend jaar weer te gaan.
Gisteren naar huis gegaan en een voorspoedige reis gehad. Op Ameland de boodschappen gedaan en bij thuiskomst gelijk de auto uitgezogen en de was in de machine gedaan en een begin gemaakt met de maaltijd. Soepvlees opgezet de boontjes gepunt en vlees opgezet enz.
Dus we zijn al weer flink aan de slag geweest. Onze buren hadden de zaak goed bijgehouden en alles zag er netjes uit. Even een andere vlag in de mast.....de sinterklaas vlag. Dat is ook een traditie.
Op Ameland is hij  j.l. zaterdag aangekomen,  hier in Kolham komt hij a.s. zaterdag aan. Ja wat wil je hij kan immers niet overal tegelijk zijn.
Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas"

Wij hebben op Ameland toch zeker een 150 kilometer gereden. Het was maar goed dat we de auto bij ons hadden. Moesten meerdere keren van Buren naar Hollum bij de vuurtoren om te suppoosten. En dan is het lastig als je geen auto bij je hebt. Om die 15 kilometer te fietsen of met de bus af te leggen. Vooral als je op tijd staat om 10.30 uur beginnen en rond 17 uur stoppen en dan weer naar het appartement. Dan is het zalig om te beschikken over de auto. Daarbij komt als je hem op de vaste wal laat staan moet je parkeergeld betalen en dat is al bijna de helft van de overtocht. En dan moet je op het eiland vervoer regelen en dat is ook niet gratis. Nee dit is ideaal. Ik laat jullie hieronder een aantal foto's zien van onze kunst waar we de afgelopen week over hebben gewaakt en wens jullie een hele fijne week toe. Ik sluit af met het Amelander lied.

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoonAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, boom, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenenAfbeelding kan het volgende bevatten: schoenenAfbeelding kan het volgende bevatten: schoenen
Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenenAfbeelding kan het volgende bevatten: buitenGeen fotobeschrijving beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, tafel en binnen
Dit is de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum waar een schilderij hangt van de familie van Oranje geschilderd door Jan Kruis.Afbeeldingsresultaat voor jan kruis"de striptekenaar
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten
Afbeelding kan het volgende bevatten: buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: gras en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: schoenen
Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, strand, lucht, buiten en natuur
Een laatste blik op zee en een weemoedig afscheid van de kunstmaand 2019. Hopelijk tot volgend jaar. 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst



Geen opmerkingen: