zondag 17 november 2019

suppoost

zondag 17 november 2019

Suppoost ja dat zijn we de komende week. We zijn vrijdag vroeg vertrokken richting Ameland. Onderweg merkte ik dat we de papieren waren vergeten. Had alles klaar gelegd, maar de map met de papieren laten liggen. Dat gaf een probleem, want dan weten we niet waar we allemaal moeten suppoosten. Dus na aankomst op Ameland eerst maar naar het kantoor en daar hebben ze het opgezocht en alles keurig op een papiertje geschreven en zo zijn we weer gered. We hebben dan ook eerst alle locaties bezocht en bekeken waar we de komende week gaan suppoosten. Dat is het gemeentehuis, Klein Vaarwater, Querios, museum Zorgdrager,Sier aan Zee en een paar keer dubbel zo staan we ook weer in het gemeentehuis en ook nog een keer in Querios.. Wat we hebben gezien is het mooi om daar op te mogen passen. Is het niet om de kunst dan is het wel om de locatie. Hieronder volgt een kleine indruk van al dat moois.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: etenAfbeelding kan het volgende bevatten: buiten en natuurAfbeelding kan het volgende bevatten: buitenGeen fotobeschrijving beschikbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: tafelGeen fotobeschrijving beschikbaar. Het beloofd druk te worden werd door een suppoost gezegd. Nou dat hebben we geweten zaterdag. Meer dan 400 bezoekers in het gemeentehuis. Altijd een leuke locatie om te mogen staan.
Het begon al goed. Er kwam een bezoeker naar me toe met de vraag waar het schilderij was gebleven. Hij had speciaal familie meegenomen die hij het wou laten zien. Donderdag hing hij hier zei de man. Ik dacht je zal toch niet beleven dat er iets gestolen is. Ik dacht dan moet ik de directie maar bellen. Maar even later kwam er een man met de vraag of er wat gewisseld was want er hingen andere schilderijen. Het werd steeds vreemder. Tot de directie zelf langs kwam en vertelde dat er doeken waren verkocht en hij die apart had gezet en nieuwe had opgehangen. Een zucht van verlichting. Verder in de dag wat verkocht en er zijn veel doeken en andere stukken verkocht.
Het was een gezellige dag. Vandaag gaan we naar Klein Vaarwater een hele grote ontvangsthal. Het is er altijd gezellig en lekker warm. Er hangen bijzondere stukken. Veel bijbel verhalen. Maar daar laat ik de volgende week meer van zien. Nu ga ik afsluiten en me voorbereiden op vanmiddag. Want op zondag gaan we open om 12 uur. Ik wens jullie een fijne week toe en hoop jullie de volgende week weer wat te laten zien van onze belevenissen op het mooie Ameland.
Ik sluit af met een stukje akoestische piano muziek.


1 opmerking:

Phil zei

Hoi Bert, Ik wens je een hele fijne week en ik kijk al weer uit naar je verhaal van volgende week zondag.