zondag 30 juni 2019

gelukt

zondag 30 juni 2019

Het is gelukt. We hebben de tocht gemaakt die we in gedachten hadden. Het was 68 kilometer en we waren moe maar voldaan, We hebben lekker gegeten op het terras van hotel Karsten in Norg.
Afbeeldingsresultaat voor karsten norg
Op maandag hebben we een rondje door Friesland gereden.
We wilden gaan kijken bij de zwemtocht van Maarten van der Weijden maar daar was geen beginnen aan. Alle wegen waren afgesloten en we werden telkens andere richtingen opgestuurd. Dus zijn we maar via Dokkum naar Lauwersoog gereden en met de airco aan was het allemaal goed vol te houden want het was wel erg warm. Afbeeldingsresultaat voor maarten van der weijden 2019
Met Maarten in ons achterhoofd stonden we daar op de dijk en hebben we gekeken naar het kitesurfen op de Waddenzee.Afbeeldingsresultaat voor kitesurfen
Na dit avontuur weer op huis aan en de airco was aan dus de warmte viel daar best mee.
Dinsdag zijn we al vroeg in de ochtend op de fiets gestapt en hebben een tochtje gemaakt van een uur en verder de dag rustig doorgebracht,
Woensdag zijn we op de fiets gestapt richting Wagenborgen en hebben daar een bezoek gebracht aan Janny, Op de terugweg zijn we nog even bij mevrouw Riepma aan gewipt om even te kijken hoe het daar was. Donderdag zijn we met elkaar ....Riepma, Enna en ik naar Jantje geweest in Baflo.
Jantje en haar man wonen al ruim 40 jaar op hun plek en zijn bezig met voorbereidingen te treffen om hun huis in de verkoop te doen.
Afbeeldingsresultaat voor op de roemte baflo
Het wordt ze te groot en te veel werk. Dus gaan ze elders wonen en nemen op termijn met pijn in hun hart afscheid van deze plek. Het was gezellig om weer bij te praten en Jantje en Jenne hadden gezorgd voor een heerlijke maaltijd. We waren zo rond 22.30 uur weer thuis.
Vrijdag veel tijd besteed aan administratie de schoonmaak en de was. We kregen bericht dat Ton en Diny waren aangereden op de A 28. We kregen foto's en schrokken wel. Dus zijn we even op de fiets gestapt om een bezoek te brengen. Nou de auto was helemaal stuk en zelf hebben ze wat blauwe plekken. Gelukkig is het zo afgelopen. Dit had wel minder af kunnen lopen.
Zaterdag zijn we naar Assen geweest om de verjaardag van Mark en Sander te vieren. De tweeling van mijn broer en schoonzus zijn al weer 36 jaar geworden. Het was gezellig en lekker warm in de tuin. Thuis hebben we genoten van de Nederlandse dames die knap hebben gespeeld en dus doorgaan naar de halve finale. We hebben een mooie vlag in de mast hangen en die doet goed werk kennelijk.
Hup HOLLAND Hup is de tekst en hij hangt nog steeds.
Vandaag gaan we weer een lekker fietstochtje maken. De accu is vol en we kunnen zeker weer een 60 kilometer vooruit. Afhankelijk van het weer kijken we waar we naar toe gaan en wat het is geworden is een verhaal voor de volgende week. De komende week is een bijzondere week.
Veel puntjes op de i zetten voor de verkoop van het appartement. Woensdag is dat een feit.
Een bezoek aan de kapper gaat dinsdag gebeuren. Woensdagochtend voor controle naar de tandarts en dan 's middags naar Winschoten om daar bij de notaris de koop rond te maken.
De rest van de week is nog de vraag wat we gaan doen maar er is altijd we wat te doen of te ondernemen.
Het lijkt mij zalig om een zorg minder te hebben voor de toekomst.
Voorlopig blijf ik nog voorzitter van de VVE maar dat zal nog blijken hoe dat verder gaat.
Ik sluit af met het lied van Rene Froger  Een eigen huis.
Tot volgende week.

Geen opmerkingen: