zondag 23 september 2018

gezellig

zondag 23 september 2018
De week is al weer voorbij en de nieuwe staat voor de deur.
Gezellig is de titel deze keer en dat was het.
We zijn voor het eerst naar de 50 plus beurs geweest in Utrecht en het was indrukwekkend en heel gezellig. Allerlei zaken geprobeerd van de nieuwst elektrische fietsen tot massageapparaten, relaxstoelen caravans en campers bekeken en lekker van allerlei dingen geproefd en drankjes genuttigd. Het was de moeite waard.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten
Het veranderd steeds op het plein voor het station van Utrecht.
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en motor
Dit staat ook op de beurs.
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
Maak dit ook. Miniatuur auto's. Moest even aan mijn vader denken die altijd op een dergelijke auto reed en de melkbussen naar de melkfabriek bracht.
En ja donderdag was het aan mij om de meiboom te versieren. Die werd gebruikt voor de opening van het Culinaire feest van de Fraeylema.

Hier staat hij al omhoog om te kijken hoe het stond en of hij stevig genoeg stond.
Vervolgens is hij weer plat gelegd en kon ik beginnen de drie ringen te versieren met groen e.d.
Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom, gras, buiten en natuur
Nadat dit gedaan was, moesten er nog linten aan in de kleuren blauw wit. Een aanvang is er hier op de foto te zien. 's Avonds alle linten geknipt en stom vast aan elkaar geknoopt.Want storm werd er verwacht. Vrijdag verder alles voor elkaar gemaakt en zijn Max en ik op verjaardag visite gegaan van Jenny een oud collega van Max. Was gezellig en ook bij de Fraeylema was het gezellig heb ik zaterdag ontdekt. Want 's morgens werd ik gevraagd om mee te werken aan een rondleiding voor 60 personen van de Keukenhof. Die wilden graag op bezoek komen. Dat heb ik gedaan. Gerard de tuin in met een aantal en ik door de borg vervolgens heb ik nog wat over de markt gelopen en met deze en gene gepraat en was het weer allemaal gezelligheid.
Vandaag gaat Max met Max lopen.....de hond van de overburen. De buurvrouw gaat even weg en de buurman is ziek dus neemt Max even de taak over als hondenuitlaat. Vervolgens gaan we nog even kijken bij de borg en wat hapjes en drankje scoren. En dan gaan we de nieuwe week in.
Met hopelijk weer allemaal gezellige en uitdagende dingen.
Ik sluit af en wens jullie allemaal een gezellige week toe.
De laatste dagen luister ik vaak naar muziek uit de jaren 50,60 en 70. als ik op de computer aan het werk ben. Ik zal dan ook een beetje van die muziek hier afspelen.


Geen opmerkingen: