zondag 1 juli 2018

Beetje Oerol

zondag 1 juli 2018
Nog een beetje Oerol. Heb mijn festivalbandje nog om. Wil kijken hoe de kwaliteit is en ik moet zeggen uitstekend. Ga er mee onder de douche en doe er alles mee en hij blijft nog steeds het zelfde.
Het gewone leven is weer terug gekeerd en de warmte ook. Het is nu volop zomer, heerlijke temperaturen en we zitten veel op de fiets. Maar het voetbal domineert helaas wel. Moet zeggen dat Max een echte voetbal verslaafde niet moeilijk doet en ook best wel andere dingen wil doen. Wij passen ons programma aan en stappen vaak 's morgens op de fiets en hebben dan een rustige middag en avond. Moet trouwens wel in de tuin aan de slag, want alles groeit als kool. De heg moet geknipt en er moet onkruid worden gewied en dat laatste doe ik dan maar volgende week, want dan gaat het in ieder geval dood. Woensdagochtend heb ik weer samen met Bea de bloemen gedaan in de borg. Het was weer een feestje en we hadden mooie bloemen waar we weer mooie bloemstukken van hebben gemaakt.
Afbeeldingsresultaat voor bloemstukken met hortensia's
Vrijdagavond hebben we genoten van een mooi stuk wat werd opgevoerd in het Adriaan tripbos te Sappemeer. Hotel Zigterman.
Afbeeldingsresultaat voor hotel zigterman
Het was weer een beetje Oerol. Mooi gedaan het was een spektakel.
Gerelateerde afbeelding
Vanochtend gaan we een fietstocht maken en daarna rusten zo liggen de plannen.
De komende week wordt het druk. Maandagochtend koffie drinken bij mevrouw Riepma. Op de fiets daar naar toe en langs het Schildmeer terug.
Afbeeldingsresultaat voor schildmeer
Dinsdagochtend naar de tandarts voor controle om 9.40 uur. Denk dat het wel goed zit.
's middags naar de notaris om het levenstestament te ondertekenen. Als dat gebeurt is moeten we vervolg stappen ondernemen richting de huisarts e.d.  Woensdagmorgen naar het UMCG, moet Max zijn om 8.45 voor controle op de cardiologie. En dan vliegen we al weer op het weekeinde af.
Maar eens kijken of we donderdag een hele dag weg gaan op de fiets. Heb een mooie fietsroute gezien. Van Bad Nieuweschans een stuk door Duitsland.
Afbeeldingsresultaat voor ditzum duitsland
Ditzum
Afbeeldingsresultaat voor ditzum duitsland
Kijken of dat gaat lukken en dan heerlijk thee drinken op zijn Ost Fries.
Wellicht gaan we ook nog een High Tea nuttigen. Dat heeft Max gekregen als een cadeau voor zijn verjaardag. Maar dat weten we nog niet. Als we dat gedaan hebben laat ik het de volgende week wel weten. Volgende week zondag ben ik weer aan de bak voor de Borg na een paar weken pauze. De komende weken ga ik mij extra inzetten.
Hiermee sluit ik mijn blog voor deze keer af.
Heb de afgelopen week erg genoten van de liederen van Schubert en daarmee sluit ik dan ook af.
Fijne dagen wens ik jullie toe.

Geen opmerkingen: