zondag 6 mei 2018

mooi

zondag 6 mei 2018
Mooi is de titel en dat slaat op het mooie weer wat we al hebben gehad na al die natte en koude dagen. De zon staat de laatste dagen helder aan de lucht en die is strak blauw. Maar in de wind is het toch nog behoorlijk fris. De komende dagen zal de temperatuur ook aangenamer worden.
Afbeeldingsresultaat voor strak blauwe lucht
Dit wordt genieten. Onder andere vanmiddag want onze buurvrouw is jarig geweest en viert dat vanmiddag en dat kan in de tuin rond het zwembad. Dat wordt een tuinfeest.
Afbeeldingsresultaat voor tuinfeest
Dinsdag a,s wordt het ook een feestje dan ga ik met mijn collegae vrijwilligers van de borg een dagje uit. We gaan naar Ruurlo in het Berkelland.....Gelderland. Daar gaan we het kasteel bekijken. Afbeeldingsresultaat voor kasteel ruurloAfbeeldingsresultaat voor kasteel ruurlo
Vooral de Engelse landschapstuin schijnt prachtig te zijn en met het mooie weet in het vooruitzicht zal dit een lust zijn om te bekijken. Na dit bekeken te hebben gaan we naar museum More en dat is een verrassing om te bekijken. Daar is o.a. een collectie te bekijken van Hans en Monique Melchers.
modern realisme in Gorssel. Gorssel zelf schijnt ook mooi te zijn om te bekijken.
Afbeeldingsresultaat voor gorsselGerelateerde afbeelding
Ik denk dat het een mooie dag gaat worden en we met elkaar kunnen gaan genieten.
Woensdagmiddag komt een oud collega van Max met zijn vrouw op bezoek en dat is ook mooi dat je elkaar na zoveel jaren nog weet te vinden en het contact er nog steeds is.
De afgelopen week was dat ook het geval en zijn we even op bezoek geweest bij Ton en Diny in de Groeve waar we even onder het genot van een kopje koffie bijgepraat hebben Vervolgens zijn we door Kielwindeweer weer terug gereden. Bij de Jumbo hebben wat inkopen gedaan want donderdag zouden we onze kookplaat geleverd krijgen. We hebben ons bijna een week moeten behelpen met één pit en dat was dus steeds een hapjespan. Dus werd het tijd voor een degelijke maaltijd vrijdag.
Dat was genieten van een heerlijke pan groentesoep en rundvlees met paksoi aardappelen en een toetje na. Heerlijk was het. Iedere dag zijn we op de fiets gestapt en hebben de omgeving weer eens goed bekeken. Dan kom je ook altijd mensen tegen en hebben we even weer wat bijgepraat met wat mensen.
A.s. donderdag is het Hemelvaartsdag en dan zijn we van plan om de Elfstedentocht te gaan rijden in de auto. Alle bijzondere plaatsen bekijken. Het wordt een dagtocht en dat gaat lukken, Afbeeldingsresultaat voor elfstedentocht
Ach en we zullen ook even wat moeten doen in en om het huis. Zo sukkelen we door en maken er wat van. Ik wens jullie ook een mooie week toe en hoop dat je me volgende week weer bezoekt.
Ik sluit af met een mooi stukje muziek,




.



Geen opmerkingen: