zondag 8 januari 2017

weer wat geleerd

zondag 8 januari 2017
Moet er nog even aan wennen om 2017 te schrijven, maar ach dat is ook een kwestie van een paar dagen even bij de les en dan zit het er weer in.
Weer wat geleerd is de titel van dit blog.
En ja een mens is nooit te oud om te leren.
Afbeeldingsresultaat voor parkeergarage haren
Waren we in een parkeergarage zonder slagbomen maar met een camera, dus ons kenteken was wel bekend. Komen we terug. Naar de automaat en daar het kenteken ingetoetst, het bedrag even van de pinpas af laten trekken en je rijdt zo weer weg. Het is een voortschrijden van de techniek.
Afbeeldingsresultaat voor p3 boumaboulevard
Vervolgens geparkeerd op de parkeerplaats bij de Euroborg en daar halen we altijd een kaartje uit de automaat nadat we de OV-chipkaart er voor langs halen. Rijden we naar de uitrijplek en halen daar de OV chipkaart er voor langs en ja hoor de poort gaat ook open. Dus voortaan niet meer een kaartje halen maar rechtstreeks naar de auto en uitrijden maar. Wat een techniek.
Afbeeldingsresultaat voor poseidon boot van veenstra
Over enkele weken gaan we een riviercruise maken en op dit moment ligt de Poseidon van Veenstra reizen in Groningen om te bezichtigen. Wij met de bus naar Groningen zaterdagmorgen om daar deze geweldige boot te bekijken. Wat een mooie boot. We werden keurig ontvangen en rondgeleid en na afloop van de rondleiding kregen we een heerlijk kopje koffie met een lekker stukje gebak.
Vervolgens zijn we een hapje gaan eten en nog even door de binnenstad van Groningen gewandeld.
Daar nog een kijkje genomen in de Topshelf winkel en ons zelf beloofd dat we snel even weer komen om iets leuks te kopen. Wat een gezellige en mooie winkel.
Afbeeldingsresultaat voor topshelf groningen
Door de Herestraat terug naar het Zuiderdiep op daar de bus weer te pakken naar huis.
Prachtig op een zaterdagmorgen even door de stad.
Afbeeldingsresultaat voor hapjesschaal
Vanmiddag krijgen we onze buren op bezoek voor de jaarlijkse traditie en Nieuwjaarsvisite.

Alles is binnen, moet nog even klaar gemaakt worden en dan hoop ik dat het een ieder zal smaken.

Afbeeldingsresultaat voor hapjesschaal
Verder is het een rustige week. Een vergadering van de VVE voorbereiding, Uit eten met een paar oud collegae en dan is het zo maar weer tijd om de volgende blog te schrijven.
Wat gaat de tijd toch vlug. Ik wens jullie allemaal een fijne week toe en hoop dat jullie de volgende week weer van de partij zijn. Groetjes
Ik sluit af met een stukje Vivaldi   de Winter uit zijn vierjaargetijden.


Geen opmerkingen: