zondag 11 december 2016

de klus is geklaard

zondag 11 december 2016 
De klus is geklaard is de titel en dat slaat op het geweldige werk wat we als vrijwilligers weer hebben verricht in en om de borg ....Fraeylema in Slochteren.
Alles is in kerstpracht gebracht, de bezoekers kunnen allereerst genieten op het voorterrein van de kerstmarkt en vervolgens de borg in al zijn schoonheid bewonderen.
Een voorproefje.








Er is veel meer te zien maar dit is een voorproefje. We hebben er een week aan gewerkt en het resultaat mag er zijn.
De komende week gaan we thuis aan de slag. Ook daar moet wat uitgepakt en aangepakt worden.
De afgelopen week was er ook geen tijd voor maar je kon ook niets beginnen omdat de vorst nog in de grond zat. Wilde wat violen planten en een paar boompjes in een pot, Maar dat ging mooi niet door.
De zaak met Meester Visser neemt de komende week even geen tijd. De productie heeft problemen met de planning, de opnames zijn nu gepland voor week 51. Dus even rust.
Wellicht dat we nog even naar Duitsland gaan naar de kerstmarkt in Leer.
Maar dat moeten we nog even bekijken.
Wat we wel hebben beleefd de afgelopen week.....
Mijn broer had een prijs gewonnen met puzzelen.......hij is een echte puzzelaar en die prijs werd uitgereikt in een hotel en hij mocht twee introducees meenemen. Wij mee en dat was een gezellige ochtend. Het had een thema van voorlichting en verkoop van reizen. De puzzel was ook van Plus.
De ochtend was grotendeels gewijd aan 60 plus reizen. En wij vielen en vallen allang in deze doelgroep. Zo rond de pauze konden we een bon inleveren met kans op een aantrekkelijke korting op een reis. Ik deponeerde de bon wat nonchalant in de champagnekoeler en werd er als eerste uit getrokken. € 400,00 korting op een 5 daagse cruise over de Rijn van Frankfurt naar Arnhem.
Was een stille wens van me om dat ooit nog een keer te doen en nu kon het. Gelijk geboekt voor maart volgend jaar. We worden met een touringcar gebracht naar Frankfurt en weer gehaald uit Arnhem. Diner, ontbijt en lunch zijn inbegrepen. Diverse keren mee geweest als vrijwilliger op de boot van de Zonnebloem en nu als passagier. Ik ben benieuwd hoe dat bevalt.
Wij hebben er zin in.
 
Afbeeldingsresultaat voor boottocht over de rijn duitsland
Afbeeldingsresultaat voor boottocht over de rijn duitsland
Dit wordt toch genieten........met dank aan broer die ons gevraagd heeft om mee te gaan.
Zo zie je maar weer onderzoekt alles en behoudt het goede.......het kost wat maar je hebt ook wat.
Dit waren weer wat belevenissen en volgende week laat ik meer weten over alle belevenissen.
Een fijne week toegewenst en de groetjes.
Hoe kun je dit nou beter afsluiten met Een reisje langs de Rijn van Willy en Willeke.


Geen opmerkingen: