zondag 14 augustus 2016

Paleis Noordeinde.....Den Haag

zondag 14 augustus 2016 
Een aantal weken geleden vertelde mijn schoonzus dat ze kaarten had weten te bemachtigen voor de toegang tot Paleis Noordeinde. We hebben een afspraak gemaakt dat we samen zouden gaan wij met onze vrij reizen kaarten en zij met een mee reiskaart....Dus in de trein naar Den Haag. Zij naar het paleis en wij een stukje lopen door Den Haag en dan met elkaar verder op stap.
Die afspraak stond en die hebben we gisteren ingelost. Wij zijn heerlijk ontspannen naar Den Haag gereisd en hebben daar eerst een lekkere lunch tot ons genomen om vervolgens naar het Paleis te wandelen. Daar hebben Max en ik heerlijk op een bankje gezeten en gekeken hoeveel mensen daar liepen en wat er allemaal gebeurde daar voor het paleis. Geweldig om al die drukte te zien.
Henk en Henny genoten binnen in het paleis.
Ons uitzicht alleen wel wat drukker.
En dit is wat Henk en Henny gezien hebben.


Max en ik hebben een mooie boekje gekregen en gaan die de komende week lezen over die prachtige werkpaleis van onze Koning en Koningin. We hebben afgesproken dat we volgend jaar ook een kijkje gaan nemen. Na deze belevenis zijn we gaan stappen door Den Haag en vervolgens hebben we een vorkje geprikt op Schiphol om daarna weer naar huis te gaan en daar konden we terugkijken op een geslaagde dag. Net als vorige zondag toen we hebben gehapt en getrapt. Het was geweldig om dit te doen en we doen het vast nog een keer. Goede service en heerlijk eten. Met elkaar hebben we ongeveer 70 kilometer gefietst en dat konden we maandag wel weten. Maar dat mocht de pret niet drukken het was een geweldige dag.
Verder hebben de afgelopen week kou geleden het was buiten erg fris voor de tijd van het jaar het heeft hier en daar zelfs vlak boven de grond licht gevroren. Hoe is het mogelijk zo vroeg in het seizoen. Wij hebben zelfs twee dagen de verwarming aan gehad. Maar nu is het weer aangenaam en voor de komende week wordt zelfs zomer weer voorspeld. Dat beloofd wat.....lekker fietsen.
Jammer dan mijn fiets heeft een lekke achterband en die moet eerst worden gerepareerd. Dat schijnt een probleem te zijn bij een Elektrische fiets maar dat gaan we oplossen.
Eerst maar een liedje over een zachte band en daar sluit ik dan ook mee af.
Een fijne week allemaal en tot de volgende week zondag.
Een liedje uit 1955 van Eddy Christiani. Mijn achterband is niet zacht want die is plat en ik kan niet meer fietsen dus al helemaal niet iemand achterop hebben.


Geen opmerkingen: