zondag 10 januari 2016

1100 berichten

zondag 10 januari 2016 
Ben je begonnen met het schrijven en bijhouden van een blog en zit je zo maar op 1100 berichten.
Ik hoop dat ik er nog vele mag schrijven. Veel van mijn volgers reageren en dat is altijd leuk als je een reactie terug krijgt. Dat houdt je ook in het spoor, als je dreigt te ontsporen.
Bedankt allemaal dat jullie zo trouw mijn blog lezen en voor de reacties.
Wat een leuke verrassende eerste zondag van het jaar was het.
Nog nooit naar een ballet geweest van mijn leven. Dus dat ook maar eens geprobeerd en ik moet zeggen het was geweldig. Wat een fantastisch gezicht hoe de dansers zich bewogen over het toneel en hoe de emotie er af en toe vanaf spatte. Gelukkig had ik vooraf het verhaal gelezen en wist ik wat er allemaal ging gebeuren. Het toneel, de kostuums en de muziek waren geweldig.
Het zwanenmeer was de voorstelling.

Hier staan ze dan de zwanen.


Ik zou je in een doosje willen doen. Ja de commercie was wel bezig. Dit doosje kon je kopen en werd ook veel verkocht een programmaboekje voor 12 euro met allerlei andere zaken. Maar ach als je de andere kant opkijkt heb je daar ook geen last van.
Een geweldig begin van de week.
Vervolgens hebben we er lang op gewacht en getwijfeld of de winter nog wel zou komen en ja hoor daar was hij dan en niet zuinig ook. Een laag ijzel over de straat, veel mensen gingen schaatsen op de straat en de scholen waren dicht. Ben zelf ook drie dagen de deur niet uit geweest.



Het leverde vele mooie plaatjes op.
Woensdag zou ik de borg in de bloemen zetten samen met Bea......maar we hebben het in overleg uitgesteld en zijn vrijdagmorgen geweest en alles weer in orde gemaakt.


Nadat dat weer geregeld was de voorraad maar eens aangevuld en vervolgens alles weer opgeborgen.
Want de koelkasten en kasten waren door de winter en geen inkopen doen behoorlijk leeg geraakt.
Vervolgens was het zo maar weer zaterdag en zit ik nu weer achter de computer om mijn 1101e blog te schrijven.
Kijken of het lot me goed gezind is vandaag. Het is vandaag de trekking van de staatsloterij en we hebben een lot. Wie weet.
Deze week gaan we wat bezoeken afleggen en ga ik dinsdagmiddag werken in/bij de borg.
En zo hobbelen we de maand januari wel door. Mijn 65e verjaardag tegemoet. Als ik het zo opschrijf dan denk ik hoe is het mogelijk al 65 jaar en wat heb je veel meegemaakt. Ook vraag ik me af en wat ga je nog meemaken. Ik las een spreuk in een blad en dit vind ik wel een hele mooie.
Heb hem ook geplaatst op Facebook.
Meet de weg die u gaat niet in kilometers, maar in mooie momenten.
Daarmee zou ik dan ook af willen sluiten. 
En dan nog wel even het Zwanenmeer natuurlijk. 
Een fijne week allemaal. 

Geen opmerkingen: