zondag 11 februari 2024

boeiend

zondag 11 februari 2024 


Het is boeiend om te zien en te horen hoe ons mooie land te gronde wordt gericht. Boeren opstand heftig kibbelende en kakelende partijen die elkaar het leven zuur maken en geen steek opschieten met de formatie. En Wilders de dictator met zijn kliek braken er een onzin uit. Omzicht die weer ziek thuis zit en onbeschoft de boel aan de kant gooit en dat dikke boeren wijf waar ik geen goed woord meer voor over heb gaat een klacht indienen van ongewenst gedrag nou dat zou zij ook aan haar slipje moeten krijgen. Ze is voor de duvel niet bang met haar grote bek. Natuurlijk is ongewenst gedrag nooit goed te keuren maar zij legt nu extra dit neer om de aandacht af te leiden.  Alsof er geen belangrijkere dingen zijn. Wat een bende zeg. Die hele formatie wordt drie keer nietsDit domme wijf laat ook alles expres in het honderd lopen met ook nog achterbakse Turkse streken. We zullen wel weer opnieuw naar de stembus moeten. En dan is het hek helemaal van de dam. Krijgt die dictator nog meer macht want de gemiddelde Nederlander is helemaal de weg kwijt en stemt op die gek. Nou we wachten af en ik zit er boeiend naar te kijken. Binnenkort toch maar eens weer naar Den Haag. Kijken hoe ze daar weer tegen elkaar tekeer gaan in de kamer altijd een boeiend schouwspel om te volgen vanaf de publieke tribune. Die dictator die binnen komt met een air en constant weigert zijn presentielijst te tekenen en wacht tot de bediende naar hem toekomt met de lijst. Bah wat een vervelende man.

Maar naast dit gebeuren hebben we ook leuke dingen gedaan en beleefd. 

Allereerst hebben we thee gedronken bij Mieke een collega van de Fraeylemaborg en gezellig met elkaar gepraat over allerlei zaken. Vooral over de kunstmaand op Ameland waar Mieke ook altijd een weekje naar toe gaat. Ze heeft al weer geboekt voor dit jaar. 

Dinsdagochtend was een vergadering van DOS waar wat noten gekraakt moesten worden en dat is aardig gelukt al zeg ik het zelf. Dinsdagmiddag zijn we naar Groningen geweest. Max moest naar de paradontoloog en ik heb de bouwput voor het nieuwe station bekeken wat een geweldig project. 


Woensdagochtend hebben we gewandeld met de wandelgroep en ben is als afval opruimer mee op stap


gegaan en heb heel wat afval verzameld. Donderdag is Max met Jenny uit eten geweest en zijn we 's avonds op verjaardagvisite geweest bij de buurvrouw die 75 is geworden. 

Vrijdag zijn we met een andere buurvrouw naar de stad geweest en hebben we met elkaar geluncht in het Goud Kantoor. Heerlijk gegeten, vervolgens een stadswandeling gemaakt en nog wat lekkers gedronken  in het Schimmelpenninck huis. 


En zo vloog de week weer voorbij. Gisteren naar schoonzus geweest en ik heb een baksel geprobeerd te maken die gelukt is. Een apfelstrüdel.

Volgende week hebben we ook een volle agenda en wat het is geworden dat laat ik wel weer weten in mijn blog van volgende week zondag. 

Een gezellige fijne week toegewenst en als je carnaval viert....geniet er van. 


Ik sluit af met een Oostenrijks deuntje om de wintersport en de apfelstrüdel even kracht bij te zetten. 



Geen opmerkingen: