zondag 18 juni 2023

kalmte

zondag 18 juni 2023 

Kalm dat moet je blijven met dit weer. We zitten nu al ruim 14 dagen in zonnig weer met oplopende temperaturen. De droogte begint nu parten te spelen. Maar gelukkig de weerprofeten beloven ons de komende week regen......een bui. 

De afgelopen week stond nog in het teken van het schoolfeest en donderdag zijn de straatversieringen weer opgeruimd. Zo ziet het dorp er nu weer normaal uit. 

Verder hebben we deze week niet zoveel beleefd behalve dan Max zijn verjaardag. Het was een gezellige dag. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezoek maar in kleine groepjes waardoor je ook echt aandacht voor elkaar kan hebben. 

Gistermiddag heb ik samen met een collega een rondleiding verzorgd door de borg. Het was weer leuk om te doen. Maar dat lag ook aan de groep. Zeer geïnteresseerde mensen. Vrijdag zijn we op bezoek geweest in het UMCG waar Janny is opgenomen in verband met luchtweg problemen. We hopen dat ze snel weer mag opknappen. 

Vanmiddag ga ik vrijwilligers werk doen in de kerk. Hoop dat er wat bezoekers komen. Maar het is vaderdag. Gelukkig is het in de kerk lekker koel. 

Dan zijn we al weer bij de nieuwe week. Die beloofd wat drukker te worden. 

Dinsdagmiddag gaan we naar Zandeweer om bij een hoorzitting aanwezig te zijn over de schade afhandeling van de aardaswinning. 

Donderdag ga ik uit eten met Vera en Jenny oud collegae bij Visio. Leuk om elkaar weer te ontmoeten. 

Dan is het weer tijd om een nieuw blog te schrijven.

Tot zondag 25 juni. 

Ik sluit af met een treffend lied van Cornelis Vreeswijk. Misschien wordt het morgen beter. 

Het is afschuwelijk zoals de wereld op dit moment in elkaar steekt. 

Groetjes. 


 

1 opmerking:

Anoniem zei

Weer mooi gesproken Bert jullie ook een mooie week toegewenst