zondag 20 januari 2019

koud

zondag 20 januari 2019
Koud ja dat is het........gisteravond rond 23 uur was het al min 5 graden. De voorspellingen zijn dat het even blijft vriezen en dat het later in de week waarschijnlijk gaat sneeuwen. Ach het kan ook niet uitblijven....winter......hij hoort er bij.
Afbeeldingsresultaat voor winter
Ben benieuwd of het zulke mooie plaatjes op gaat leveren.
Gerelateerde afbeelding
We zijn maandagmiddag naar een crematie geweest van de zus van mijn tante Sannie in Stadskanaal.
Het was een waardig afscheid van een krachtige vrouw. Heb mijn oom en tante gesproken en twee nichten met hun mannen. Veel bekenden gezien. Het was een crematie met een hoog reünie gehalte.
Bij de kapper hebben we tussen het knippen door weer veel onderwerpen bij de kop gehad. Altijd gezellig bij de dames. Woensdagmiddag was het ook gezellig bij Bert Eggens. Helaas heeft Bert een amputatie moeten ondergaan van zijn linker teen. Maar hij houdt moed en dat is heel belangrijk.
Donderdagmiddag waren we te gast bij mevrouw Helder en hebben we weer goed bijgepraat en genoten van het vele lekkers wat ons werd voorgeschoteld.
Vrijdagmorgen  was de vergadering van de fair commissie ter voorbereiding voor de Paasfair we hebben met elkaar heel wat lijnen uitgezet. Moet ook want voor sommige zaken moet je nu afspraken maken anders zijn mensen niet meer beschikbaar, 's Middags ben ik met Enna naar mevr Riepma gegaan waar Jantje ook als was. Na de koffie met gebak zijn we in de auto gestapt en langs Delfzijl gereden om in Termunten te belanden waar we iets met elkaar gegeten hebben.
Het was in het:

Steakhouse De Kleine Munt Afbeeldingsresultaat voor steakhouse termuntenAfbeeldingsresultaat voor steakhouse termunten
We hebben ons buikje vol gegeten en zijn weer naar Siddeburen gereden om daar onder het genot van een kopje thee en een schots koekje weer een nieuwe afspraak te maken de middag en avond even te evalueren om vervolgens weer naar huis te rijden.
Gistermorgen boodschappen gedaan en het huishoudelijk werk, om vervolgens met de bus naar Groningen te gaan voor de voorstelling van de Addams Family in Martini Plaza.
Het was een geweldige voorstelling met veel humor ook wat op de stad Groningen gericht.
Leuk gedaan.
En dan zijn we weer in een nieuw week aangeland. Week 4 al weer. Ik had woensdag j.l. een verschrikkelijke dag wat betreft mijn wel bevinden. Had de hele dag last van hartkloppingen en voelde me heel ongemakkelijk. 's avonds verbeterde dat maar ik voelde me niet goed.

Heb een afspraak gemaakt bij de huisarts voor een gesprek rond mijn levenstestament en ook om de bloeddruk te laten controleren en mijn bloedsuikerspiegel. Moet er maandagmorgen om 8.40 uur zijn. Maar eens kijken wat de bevindingen zijn. Maar eerst ben ik aan de beurt om te gaan werken in de borg vanmiddag. Altijd afwachten wat we daar weer meemaken. Ook donderdagmiddag ben ik aan de beurt, maar die ga ik wellicht ruilen met iemand anders omdat ik 's morgens naar Gasselte moet voor een overleg. Dat wordt dan een gejakker en gehaast en daarbij komt dat je niet weet wat het weer doet. Woensdagmorgen moeten we met de auto naar de garage om een jaarlijkse beurt te laten doen. Heel irritant om steeds tegen een melding op het dashboard aan te moeten kijken. Zo zie je maar weer de week is al weer aardig gevuld. Ik hoop dat jullie je ook niet vervelen en dat je een fijne week mag beleven. Wij gaan er in ieder geval wat van maken. Groetjes en ik sluit af met een nummer uit The Addams Family.GELOKT


Geen opmerkingen: