zondag 24 december 2017

Kerst 2017

Zondag 24 december 2017
Het is kerst. Vanavond om 22.00 uur zingen in de kerk van Kolham daarmee begint de kerst helemaal.
foto van Bert Twickler.
De kerstboom staat er en de Amaryllis bloeit.
foto van Bert Twickler.
Het is altijd even goed kijken wanneer je hem koopt en plant om hem met kerst in bloei te hebben maar het is gelukt.
Het afgelopen weekeinde was leuk de kerstmarkt in en om de borg is zeer goed bezocht 4000 bezoekers en we hebben vooral zondag er mooi weer bij gehad.
Als meneer Dickens heb ik mijn best gedaan en samen met Jet als mevrouw Dickens zijn er heel wat foto's van ons gemaakt.
foto van Bert Twickler.
Zo stonden we zelfs in de krant. Het was prachtig.
foto van Bert Twickler.
En de borg zelf was ook prachtig. Aan alles komt een einde en dus gaan we alles er a.s. woensdagmorgen weer uit halen en is het aan Bea, Cisca en mij om op 3 januari 2018 weer met bloemen te versieren.
Maar eerst nog even genieten van alles en de kerst. Max en ik gaan naar mijn broer en schoonzus om daar 2e kerstdag te genieten van een heerlijke maaltijd en de andere dagen zien we nog wel wat we gaan doen. Vandaag wilden we eigenlijk naar Amsterdam maar dat gaan we niet doen. We gaan wellicht even iets in de buurt ondernemen, maar wat dat is nog een vraagteken. Volgende week zal ik laten weten wat we gedaan hebben. Ik wens jullie voor de komende week veel plezier, rust en vrede toe en eet niet te veel hé geniet met mate. Ik sluit af met een een stuk uit de kerst CD van het gemengd koor Stadskanaal/Muntendam.


Geen opmerkingen: