zondag 3 september 2017

verjaardagen

zondag 3 september 2017 
Verjaardagen.....sommige mensen hebben er een hekel aan en vieren het niet.....vanwege hun geloof of gewoon omdat ze het verschrikkelijk vinden dat ze weer een jaar ouder worden.
Ontlopen kun je het toch niet, ontkennen kun je het ook niet want je lichaam vertelt het je wel.
Ik vind het altijd fijn om stil te staan bij je verjaardag en dat er mensen zijn die aan je denken.
Het is in mijn beleving een feestje dat je er weer een jaar bij hebt gekregen.
Zo ook gisteren op het feestje van Elise die al weer één jaar mocht worden. Ze keek de wereld zo blij aan met haar mooi kopie.
foto van Annemiek Twickler-Lamberst.
Ze heeft er van genoten en wij ook.
Zo hebben we afgelopen maandagmiddag genoten van de visite van mevrouw Helder en dinsdag van een mooi dagje Borkum. Met de fiets in de trein naar Roodeschool en vandaar naar de Eemshaven om op de boot te stappen. Dat op de boot stappen was nog niet zo eenvoudig, want dat wilden 1200 mensen ook sommige met auto, camper of vrachtwagen en ook veel mensen met de fiets.
Maar goed het is gelukt. En rond 11.30 uur waren we op Borkum en hebben we het eiland goed verkend. Geweldig ik ben het eiland meer gaan waarderen dan al die keren er voor.
Afbeeldingsresultaat voor borkum boot
Gerelateerde afbeelding
We zijn naar Ostland gereden en een bezoek gebracht aan Sternklippdünen. Geweldig wat een mooie duinen en natuur.
Afbeeldingsresultaat voor borkum
Afbeeldingsresultaat voor borkumNa het nuttigen van een maaltijd zijn we met de boot van 17.40 uur .....maar het werd 18.00 uur weer vertrokken en waren we rond 21.30 uur weer thuis. Een geweldig mooie dag. Met 55 kilometer op de teller.
Woensdag naar de kapper en vrijdagmiddag werken in de borg. Twee huwelijken de eerste met veel politie want een collega ging trouwen en de tweede met veel oude auto's en een echte stoomwals.
 Afbeeldingsresultaat voor stoomwals
Het was een drukte van belang.
En gisteren de mooie eerste verjaardag van Elise en vandaag de verjaardag van de buurman. Gerrit Jan is woensdag 61 jaar geworden, maar viert dit vanmiddag.
Gisteravond was het ballonfestival in Meerstad en de wind stond gunstig dus kwamen de ballonnen over ons huis op een bepaald moment waren het er 18 stuks van allerlei formaat.
Afbeeldingsresultaat voor ballonfestival meerstad 2017

Gerelateerde afbeelding
Afbeeldingsresultaat voor ballonfestival meerstad 2017
Afbeeldingsresultaat voor ballonfestival meerstad 2017
Het was heel sfeervol.
En dan nu de nieuwe week. Dinsdag moet Max nog even voor controle naar Groningen de mondhygiënist en dan gaan we woensdag vertrekken naar Kopenhagen. "s morgens om 9 uur vertrek vanaf Eelde en dan zijn we rond 10 uur net op tijd voor de koffie in Kopenhagen.
Veel mensen die ik gesproken heb zijn vol lof over deze stad en wij zullen het ervaren en onderzoeken. Ik zal het jullie over 14 dagen laten weten hoe het geweest is.
Ik wens jullie allemaal weer een fijne week toe. Groetjes
Ik sluit af met een liedje van Frans Duijts over Elise.

Geen opmerkingen: