zondag 2 april 2017

het is gebeurt

zondag 2 april 2017
foto van Bert Twickler.

Het is gebeurt.....ja de uitzending is geweest. Ik ben van mening dat SBS 6 Sien en mij goed heeft neergezet. Ze hadden zoveel materiaal dat ze er alle kanten mee op konden.
De buurman heeft zelfs zijn ochtendjas nog even aangetrokken. Wij zijn toch eigenlijk ook een heel gezellig stel. Alle inspanning die Sien en ik hebben geleverd hebben zich vertaald in een mooie herbouwde muur. Daar kunnen we trots op zijn en de bomen zijn verwijderd en daar ging het om.
Hierbij wil ik Sien bedanken voor alle goede zorgen die ze heeft geleverd. Ze heeft haar woning maar beschikbaar gesteld en stond altijd klaar met koffie en wat lekkers er bij. Er is zegge en schrijve ëën eigenaar geweest die ons heeft bedankt voor de goede inzet en die heeft ons een compliment gegeven voor de manier waarop wij altijd klaar staan. Maar dat zijn we gewend en ik zet het altijd weg als.
De beste stuurlui staan aan wal en geven of geen of altijd negatieve kritiek.
De productieleiding heeft nog contact gehad met ons met de vraag of wij het goed vonden en ook hoe wij ons er onder voelden. Zij hebben het heel leuk gevonden en wij ook.
De reacties van mensen om me heen waren ook geweldig eigenlijk vonden ze het eindelijk een uitzending zonder scheldpartijen en verwensingen en met af en toe wat humor. En dat wilden we nu ook bereiken en was de opdracht van de vergadering. Dus zijn wij er in geslaagd.

foto van Bert Twickler.
Nu ik dit schrijf ben ik eigenlijk best wel moe. Het heeft me toch meer gegrepen dan ik dacht en daar komt bij dat het een drukke week was. Een bezoek gebracht aan een bloemist in Hooghalen om voorbereidingen te treffen voor de paas fair. Leuke versieringen bedacht met elkaar het komt er geweldig uit te zien volgens mij. 
De versieringen worden van stro gemaakt.....hoe een wat nog even wachten een later blog laat ik er meer over los. Heb een middag gewerkt in de borg. Het was druk, komen veel mensen kijken nu het weer mooi opgeknapt is en de tentoonstelling over keramiek wordt ook druk bezocht. Veel belangstelling gelukkig en dat maakt dat wij als vrijwilligers het ook druk hebben met onze taken goed uit te voeren.
Picasso
En dan ons etentje met oud collegae. Helaas was Marinka ziek en moesten we het wederom met z'n drieën doen. De vorige keer was Ellen ziek en nu gaan we weer uit eten in juni en ik hoop dat we dan weer voltallig zijn.
De komende week is ook weer memorabel.
Woensdag a.s. dragen we officieel een uitvaartvereniging waar ik voorzitter van ben over aan een verzekeraar. Bij gebrek aan bestuurskracht en geen nieuwe aanwas zagen we ons genoodzaakt om dit besluit te nemen. Dit heeft veel tijd en inspanning gekost en vele vergaderingen met gelukkig veel leden die dit besluit hebben ondersteund. Woensdag worden de overeenkomsten getekend en sluiten we af met een etentje en dan zit deze klus er op.

RK Uitvaartvereniging “Stadskanaal”

Hij is ter ziele. Meer dan honderd jaar heeft hij mogen bestaan. 



Verder ziet de week er nog rustig uit en kan ik wat klussen in de tuin en bezoekjes afleggen.
Even tijd voor jezelf nemen. 
Ik sluit af met  BONUM EST CONFIDERE.
Vind ik wel passen bij de komende week. 
Groetjes en een hele fijne week. 

Geen opmerkingen: