zondag 11 oktober 2015

geven en nemen

zondag 11 oktober 2015 
We zitten momenteel in Ferienweingut Pies en dat ligt aan de Moezel in Ellenz- Pottersdorf.
We zijn geen asielzoekers maar vakantiegangers en hopen dat we een weekje kunnen genieten van deze mooie omgeving.

Waarom schrijf ik dat we geen asielzoekers zijn?
Omdat wellicht hier maar ook in Nederland alle vakantieverblijven worden geannexeerd door de regering om ze als onderkomen te gebruiken voor asielzoekers. Waar moet dit heen?/
Het is heel treurig dat deze mensen van huis en haard verdreven zijn en na een barre lange tocht dan in o.a. Nederland aankomen. Vreemd land, vreemde taal, vreemd klimaat enz..
Maar ook vreemde mensen.

Neem nou die Wilders....met zijn stomme kop. Gaat heel Nederland op zitten ruien dat ze geen centrum voor asielzoekers moeten willen. Dat is gebruik maken van een ander zijn ellende. Hij zal ze wel weren.....en gij gelooft het? Nee dus....ook meneer Wilders houdt er niets aan. Hij is een eng mannetje die voordeel wil halen over een ander zijn ellende. Maar neem nou deze regering.
En dan met name die Dijkhof


Hij met zijn leidinggevende nemen even heel Oranje op de hak door gemaakte afspraken aan hun laars te lappen en te zeggen wij beslissen toch even anders. Het is schandalig om zo met mensen om te gaan. Met de inwoners van Oranje en met de asielzoekers. Nee er is veel fout in dit land.
Neem die zogenaamde vijf miljard die verdeeld zal worden in allerlei meevallertjes voor de inwoners van dit land. Het is geven en nog veel meer nemen. Ik zie de bui al hangen. Een beetje geven maar we geven de gemeentes veel minder geld en dan doen die de belastingen weer omhoog en de inwoners kunnen betalen dus gaan we er niet op vooruit maar flink op achteruit. Wacht maar af.
Dit loopt helemaal fout. In Nederland, in Europa .....in de wereld......De derde wereldoorlog zal uitbreken in het midden oosten en volgens mij is die nabij. Het kan ook niet langer goed gaan zo.
Dus gaan we nog maar even proberen te genieten van de mooie natuur in Duitsland aan de Moezel.

Dit zijn wat sfeer impressies volgende week volgt wel meer.
Na een somber en pessimistisch verhaal wil ik een beetje vrolijk afsluiten en spreek ik de hoop uit dat onze politici hun verstand krijgen en gaan gebruiken.
Als slot een leuk filmpje en een mooi muziekje vanuit de omgeving Cochem.
Een fijne week wens ik jullie toe. 

Geen opmerkingen: