zondag 5 mei 2024

Ziek

 zondag 5 mei 2024 

Ziek dat ben ik geweest de afgelopen dagen. Daardoor zijn een aantal zaken niet doorgegaan en soms met zweet in de nek wat zaken afgehandeld. Maar goed ik begrijp dat half Nederland ziek is dus gelukkig ben ik geen uitzondering. Niet langer gejammerd er zijn ergere dingen. 


Maandag is onze Hordeur geplaatst en we zijn heel tevreden. De vliegen kunnen lekker buiten blijven. Wat nog nooit gebeurt is er vlogen zelfs vogels rond in de serre en die mogen ook niet verder komen. 

Heb woensdag wederom de bloemen verzorgd in de borg en donderdag een rondleiding. Steeds leuk om te doen. Het werken met Matilde aan de bloemen wat ook leuk en gezellig. 


En toen brak de pleuris uit donderdagmorgen voelde ik me al niet zo lekker en aan het eind van de dag was de energie weg. Vrijdag zouden we op visite gaan bij Jantje en Jenne in Warfum maar helaas we moesten het afzeggen en het werd heel snel opgepakt. Er is gelijk een andere datum geprikt. Toen zaterdag,  ik zou bloemstukken maken voor de opening van de tentoonstelling in de kerk. 


Met paracetamol en het gereedschap zijn er twee bloemstukken uitgekomen en kan de opening doorgaan met een bloemversiering. Er hoort wel wat bij om grote bloemstukken te maken.






Deze stukken zijn tot stand gekomen door giften van de firma Colijn hier bij ons in het dorp. Hartelijk dank hiervoor zou ik zeggen. En dan vandaag. Bevrijdingsdag we nemen deel aan de vrijheidsmaaltijd bij de Fraeylemaborg.


Daarna gaan we op verjaardagvisite bij Abel de vriend van Janny in Wagenborgen.

En zo zitten we weer in een nieuwe week. Naast de gebruikelijke zaken gaan we woensdagmiddag naar het Martini ziekenhuis voor Max. Daar moeten een paar onderzoeken plaatsvinden voor zijn Slaapapneu. 

Donderdag is het Hemelvaartsdag en vrijdag gaan we naar Jantje en Jenne.  Zo vliegen de dagen voorbij. Hou het gezond en geniet van iedere dag. Groetjes. Ik luister naar spotify oude nummers en daar kwam ik deze tegen. Querria El Kanka  



Geen opmerkingen: