zondag 12 juni 2022

uitdaging

zondag 12 juni 2022

Een uitdaging dat is het om met je internet bezig te gaan. Alles van slag.







Ik wil graag een betere internet verbinding in huis en onze tweede tv aangesloten hebben. 


Max moest een nieuwe mobiele telefoon want zijn telefoon was aan het einde van zijn latijn. 



Dat zag hij zelf niet zo maar hij kon niet meer updaten en hij had hem laten vallen waardoor het scherm stuk was. Maar hij deed het nog wel. Dus wij naar de winkel en daar onze vragen voorgelegd. Max kocht een nieuwe telefoon de Samsung Galaxy A33 5 G met hoes en toen kwam het gevalletje WIFI aan de orde.


Twee wifi versterkers plus een kastje om de TV op aan te sluiten. De volgende dag alles al geleverd. Ik kan dus niet wachten en ben begonnen volgens de schriftelijke handleiding de versterkers te installeren. Daarvoor moesten stekkers worden verwijderd en het modem een keer worden herstart. Met als gevolg dat niets het meer deed. De TV niet....drama want er was een voetbal wedstrijd op en de omvormer van de zonnepanelen had geen verbinding meer en onze mobiele telefoons waren van slag. Op dit moment doet bijna alles het weer behalve de verbinding met de omvormer niet en de wifi versterkers ook niet. Heb het nog een keer geprobeerd middels een app maar dat was ook geen succes. Dan morgen maar bellen, wellicht krijg ik dan goede tips hoe het moet. 

Zo zie je maar weer een uitdaging kan ook een vervelende zaak worden. Ik maak het er nog niet van, heb alle hoop op dinsdag a.s. dan kunnen we officieel de aansluitingen gebruiken omdat dan de nieuwe overeenkomst in gaat. Wellicht dat dat het probleem is. De afgelopen week hebben we veel in en om het huis gewerkt en gerust van alle inspanningen. Woensdag gewandeld met de wandel club en donderdagochtend heb ik niet gezwommen maar ben met Max op stap geweest om de inkopen te doen zoals hierboven beschreven. 


Vandaag gaan we uit eten met een aantal genodigden in de Rietschans.


Dit alles ter ere van onze verjaardagen. Max is a.s. dinsdag jarig ik ben al jarig geweest en dat vieren we dan vanmiddag. Hoop dat het gezellig wordt. En dan staat er weer een nieuwe week voor de deur. Met voor zover we het nu kunnen overzien mooi weer en wellicht nu wel een fietstocht. Max knapt aardig op, dan kunnen we het proberen. Het a.s. weekeinde wordt een bijzondere. Zaterdagmiddag werk ik in de borg en zondag ben ik gevraagd om het balletgezelschap te ontvangen dat in het park achter de borg twee voorstellingen gaat geven. 





STILL LIFE IN THE PARK is een bewerking van een scène uit Beutlers dansduet 4: STILL LIFE (2013) tot een groepsmanifestatie voor de publieke ruimte. Dit nauwkeurige micro-spektakel is geïnspireerd op de Reifentanz (1927) van Bauhaus-choreograaf Oskar Schlemmer. Net als in de Bauhausdansen gaat het in STILL LIFE IN THE PARK om het bijzondere samenspel van licht, ringen, schaduw, de omgeving en de creativiteit van de performer. STILL LIFE IN THE PARK was eerder onder andere te zien in Museum Boijmans van Beuningen, op het dak van NEMO en op het Amsterdamse Leidseplein.

Aanvangstijden: 13.00 uur en 15.00 uur
Entree: € 7,50 p.p.


Lijkt me een prachtige ervaring. 

Heb je ook zin om te komen? Er zijn nog kaarten. 

Ik sluit dit blog af met een mooi muziekje uit het zwanenmeer. Hoe kan het ook anders. De suite mooi muziek van Tsjajkovski. Was nog nooit naar een ballet voorstelling geweest en toch maar eens geprobeerd een uitdaging en ik was gelijk verkocht. Prachtig. Hoop dat het zondag ook zo is. Groetjes. 



1 opmerking:

Anoniem zei

👍👍👍👍fijne week beide!!!