zondag 14 november 2021

Het is gebeurt

 zondag 14 november 2021 

Het is gebeurt.....we zijn om.......hebben een vol automatisch koffiezet apparaat gekocht. 




De Jura A7. We wilden nooit maar er is een koffiezaak geopend in het Winkelcentrum van Hoogezand en daar hebben we ons laten verleiden. Na een korte wandeling met overleg hebben we besloten om hem te kopen. We zijn nu dus druk bezig om het apparaat te leren kennen en alle mogelijkheden aan het uitproberen. Zo hebben we de komende tijd weer wat te doen. Verder was het de afgelopen week rustig. We hebben veel administratie vernietigd en daarmee het archief wat opgeschoond. Ik ben naar de kapper geweest en heb gezwommen. Verder heb in een invalochtend gedaan op vrijdagmorgen. 

Wat krijg je dan toch bijzondere mensen aan de balie. Mensen die beweren dat een inentingsbewijs ook voldoende is en dus geen QR code hebben. Maar goed na overleg met de leiding is een oplossing gevonden, maar ik kan er nog steeds niet over uit dat het gelopen is zoals het gelopen is.

                                                           
Kijk van deze types krijg je aan de balie en daar moet je mee dealen. Nou het is weer gelukt maar vraag niet hoe.
Als mensen een QR code moeten laten zien dan moeten wij hem controleren en als het een groen vinkje geeft kunnen mensen een kaartje kopen. Hebben ze de QR code niet dan gaat het feest niet door. 

Maar ja je hebt van die mensen die proberen je op allerlei manieren te intimideren en te bestoken met argumenten. En ik laat dat niet toe dus dat geeft onvrede. Maar gelukkig hebben we dan een leiding die een oordeel geeft.  

Maar goed we moeten het er mee doen.

Na de persconferentie van onze grote leiders, hield ik mijn adem wel even in of ons weekje Ameland wel door zou gaan. Maar zoals het er nu uitziet gaat dat door en gaan wel lekker aan de slag in Klein Vaarwater, Qurios, Zwartwoud, Amelander Kaap en de Westerlaan kerk. Wij zullen ons best vermaken op het mooie eiland en hebben een leuk appartement in het Amelander Paradijs. Lang leve de kunstmaand. Het is een jubileum ik verheug me er op. 


De komende week gaan we eerst nog even koffie drinken bij mevrouw Riepma en ga ik woensdagmorgen nog een keer een dienst draaien in de borg. Stijn de zoon van mijn neef is jarig en dat gaan we vieren op zaterdag en dan is het de koffers pakken. Zo vliegt alles weer voorbij. 

Een hele fijne week wens ik jullie allemaal toe en ik sluit af met een mooie nummer. 

Gluc orphee et Eurydice act 3 Jai perdu mon furidice Orphee 

Ik kan er van genieten ik hoop jullie ook. 


Geen opmerkingen: