zondag 21 oktober 2018

creatief

Zondag 21 oktober 2018
Het was een creatieve week. Vooral op het gebied van bloemen.
We kregen een opdracht om thuis van schuursponsjes een creatie te maken. Deze mee te nemen naar Hooghalen en daar werd je creatie dan van commentaar voorzien en daar kregen we een opdracht die we daar ter plekke moesten maken. Het was even zweten en puzzelen maar na een avondje heb ik het volgende uit de hoge hoed geperst.
Afbeelding kan het volgende bevatten: eten
Na deze creatie heb ik ter plekke het volgende gemaakt.

Deze staat nu te pronken op de tafel en de eerste staat buiten op het terras. Weer veel geleerd en het was heel gezellig om hier mee bezig te zijn. Andere deelnemers hadden toch prachtige stukken gemaakt. Daar kan ik nog veel van leren.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, plant en buitenGeen automatische alt-tekst beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, plant, bloem en tafel
Er zijn nog veel meer mooie stukken gemaakt maar dan wordt het te veel van het goede.
Maandagmiddag hadden we een vergadering in de borg over de kerst en gezien ons team hebben we besloten dat we dit jaar geen kerstversiering doen in de borg. Jammer want Bea en ik hadden graag weer een aantal ruimtes voor onze rekening genomen maar het team is ingekrompen en allerlei onzekerheden maakten dat we niet konden garanderen dat het voor elkaar komt.
Dinsdag ben ik naar de kapper geweest en zijn we daarna met de buurman op de fiets naar de Zuidlaardermarkt geweest. Altijd leuk om even de sfeer te proeven.
Afbeeldingsresultaat voor zuidlaardermarkt
Na een wandeling en een kopje koffie met appelgebak zijn we weer huiswaarts gegaan en hebben we wederom de fiets gepakt om op condoleance te gaan bij de neef van Max. En zo werd het woensdag Max ging lunchen met Jenny en ik heb het nodige huishoudelijke werk gedaan. Vervolgens zijn we nog naar Janny geweest want die gaat de komende week op vakantie en die hebben we nog even met een bezoekje vereerd. Donderdag moest Max naar de mondhygiënist. Hij met de bus naar Groningen en ik de voorbereidingen getroffen voor het eten en toen hij weer thuis kwam hebben we snel gegeten en zijn we in de auto gestapt om naar Winschoten te gaan voor de crematie van zijn neef. Vervolgens zijn we van Winschoten naar Groningen gereden om daar naar het Gasunie gebouw te gaan voor de uitreiking van de Groninger Scheurkalender 2019. Wat een prachtig gebouw en wat een mooie bijeenkomst.
 Afbeeldingsresultaat voor gasunie gebouw

Afbeeldingsresultaat voor gasunie gebouwAfbeeldingsresultaat voor gasunie gebouw
Groninger Scheurkalender
Dit is hem dan. Prachtig dit wordt weer een jaar genieten.
Vrijdagochtend zijn we naar Gasselte geweest en zat Sien klaar met de koffie en hebben we een vergadering gehouden voor de VVE en een aantal zaken besloten. Er wordt een Nieuwsbrief geschreven en we gaan naar een congres in Nieuwegein op 3 december a.s.
"s middags zijn we op bezoek geweest bij een nicht van Max met haar man in Onnen heel gezellig bijgepraat en zo is de week voorbij gevlogen.
Nu staat er een rustige week voor de deur, maar we maken wel plannetjes en komen de week wel weer door. Donderdag ochtend komen mevr. Riepma en Irene op de koffie en voor vrijdag staat een etentje gepland met de buren daar verheugen we ons op.
Ik wens jullie ook allemaal een rustige week toe en hoop dat je volgende week zondag weer mijn belevenissen gaat lezen.
Ik sluit af met een muziekje onder de titel Zeg het met bloemen.


Geen opmerkingen: